Drie exclusieve jubileummodellen van Hobby

Hobby jubileummodellen

Drie exclusieve jubileummodellen van Hobby

DÜSSELDORF – Het 50-jarige jubileum van Hobby werd dit voorjaar al door het personeel en relaties gevierd met een groots feest bij de fabriek in Fokbeck. Maar ook de klanten van Hobby hebben dit jaar wat te vieren.

Zij kunnen namelijk profiteren van drie extra aantrekkelijk uitgeruste caravans, die Hobby ter ere van het jubileum heeft samengesteld.

De jubileummodellen komen uit de Excellent serie van Hobby, waaruit Hobby de 540 UL, 560 CFe en 560 KMFe heeft geselecteerd. De toch al heel complete basisuitrusting van deze caravans wordt door Hobby nog verder gecompleteerd met een hoogwaardig jubileumpakket.

Zo zijn deze jubileummodellen af fabriek voorzien van een Knott ETS Plus systeem waarmee de stabiliteit en veiligheid tijdens het rijden wordt verhoogd. In afgekoppelde toestand kunnen de caravans moeiteloos op hun plaats worden gemanoeuvreerd door middel van de standaard gemonteerde Easydriver mover. Ook zijn de caravans voorzien van een Autarkiepakket. Dit bestaat uit een 12 Volt accu met lader, snellader en batterijmeter. Met dit pakket kan er met de caravan geheel onafhankelijk van netstroom worden gekampeerd.

Dankzij het CI-BUS-Systeem kunnen alle elektrische apparaten van de caravan worden bestuurd en gecontroleerd op het TFT bedieningspaneel. Optioneel kan dit worden uitgebreid met „HobbyConnect“ waarmee dit ook via een tablet of smartphone kan worden bediend. Deze mobiele apparaten kunnen op hun beurt eenvoudig worden opgeladen via de dubbele USB-aansluitingen die Hobby in deze modellen installeert. Tot het jubileumpakket behoort ook een complete TV-set, bestaande uit een flatscreen televisie, ontvanger en DVD speler. Voor een goede ontvangst onderweg wordt een ontvangstinstallatie van Kathrein meegeleverd.

Hobby voert de jubileummodellen ook uit met fraaie lichtmetalen velgen en een Omnistor markies. Uiteraard zijn de jubileummodellen en alle andere Hobby caravans komende week te bewonderen op de Caravan Salon in Düsseldorf.

Like dit artikel
Tweet dit artikel