Droomtouren op de Caravan Salon Düsseldorf 2016

ijsland waterval

Droomtouren naar o.a. IJsland op de Caravan Salon

DÜSSELDORF  – Hoewel je op de Caravan Salon  al snel zou denken dat alles draait om de recreatievoertuigen, moeten we niet vergeten dat het uiteindelijk niet om die voertuigen gaat maar wat je kunt zien als je met die recreatievoertuigen op stap gaat.

Ook de organisatie van de Caravan Salon is dat niet vergeten. De bezoekers worden getrakteerd op indrukwekkende presentaties van reizen naar verre bestemmingen. Dit jaar kun je kijken naar reizen door Rusland & Noorwegen, Namibië & Zuid-Afrika, IJsland & de Färöer, fascinerend Panamericana alsmede een reis per camper van Düsseldorf naar Peking.

Daarmee is de Caravan Salon niet alleen de perfecte gelegenheid om te kijken naar een andere camper of caravan, maar ook om je te laten inspireren en te kunnen dromen over de meest fantastische reizen. Dat kan van 27 augustus tot 4 september 2016 op de Caravan Salon, waar Konstantin Abert, Janette Emerich en Uwe Hamm dagelijks multimediapresentaties over de genoemde reizen en bestemmingen verzorgen.

Ze vinden dagelijks plaats van 11 tot 16 uur en starten dan ieder uur. Je vindt de ‘bioscoop’ op het buitenterrein bij Hal 17. De entree is inbegrepen in je toegangskaartje voor de beurs. Het dagprogramma luidt als volgt:

  • 11:00 u: IJsland – Eiland van vuur en ijs
  • 12:00 u: Rusland & Noorwegen – Per camper naar het hoge noorden
  • 13:00 u: Zuidelijk Afrika – Feestmuts voor camperaars
  • 14:00 u: Panamerica – Van stormachtig Vuurland tot de zonnige Carieb
  • 15:00 u: Panamerica  – Door Midden-Amerika en Mexiko
  • 16:00 u: Per camper van Düsseldorf naar Peking – Langs de Zijderoute naar het Verre Oosten
Like dit artikel
Tweet dit artikel