Dubbele expositie bij jubilerend Martens Caravans

Martens Caravans Brummen

Martens Caravans bestaat 60 jaar

BRUMMEN – Martens Caravans is één van de weinige Nederlandse bedrijven die vroeger zelf nog caravans bouwden. De productie daarvan is al tientallen jaren geleden gestaakt en sindsdien is Martens dealer van allerlei merken caravans.

Vroeger onder anderen van de karakteristieke polyester Lander caravans, tegenwoordig zijn er dealerschappen van Hymer, Sprite, Swift en LMC, bovendien is het bedrijf importeur en dealer van Solifer en Polar.

Dit jaar bestaat Martens Caravans maar liefst 60 jaar, iets dat het bedrijf niet geheel onopgemerkt voorbij wil laten gaan.

Het bedrijf heeft daarom een expositie in de showroom ingericht, daarin worden onder meer de geschiedenis van het bedrijf en de gebouwde en geleverde caravans uitgelicht. Ook worden er diverse onderdelen en gereedschappen uit het verleden getoond.

Kunst tussen de caravans

Verder zijn er tot en met juli een groot aantal schilderijen van kunstenaars uit de regio te zien. Deze worden geëxposeerd tussen en naast de caravans, wat hier en daar voor een leuk en verrassend contrast zorgt.

 

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel