Duitse Duurzaamheidsprijs voor Vaude

Vaude duurzaam

Vaude gekozen tot Duitslands duurzaamste merk

DÜSSELDORF – Vaude, de bekende Duitse leverancier van buitensportmaterialen, heeft vorige week de allerhoogste onderscheiding van de prestigieuze “Duitse Duurzaamheid Award” gekregen. Vaude mag nu de trotse drager van “Duitslands Meest Duurzame Merk” zijn.

Op 27 november werd Dr. Antje von Dewitz, CEO van Vaude, de award uitgereikt door Sven Hannawald, voormalig wereldkampioen skispringen. Er waren tal van prominente gasten aanwezig tijdens de prijsuitreiking, zoals Koningin Silvia van Zweden.

De Duitse Duurzaamheids Award is één van de meest prestigieuze awards in haar soort in Europa. De uitreiking ervan wordt georganiseerd door de “Stiftung Deutscher Nachhaltigkeitspreis e.V”. Eén en ander geschiedt in goede samenwerking met de federale overheid. De jury bestaat experts uit het bedrijfsleven, politiek, wetenschap en samenleving. Zij prezen niet alleen Vaude’s consequente streven naar duurzaamheid maar ook de doorlopende ontwikkelingen van het bedrijf. Zo zette Vaude afgelopen voorjaar, samen met Ebay, een platform op om gebruikte buitensportmaterialen een tweede leven te gunnen.

Vaude is de trotse winnaar in de categorie van “Duitslands Meest Duurzame Merk”. Het beleid van Vaude, waarin het merk al lange tijd streeft naar een duurzame bedrijfsfilosofie die het in alle facetten van het bedrijf wil toepassen, is zo op een heel passende wijze bekroond.

Meer informatie over de Duitse Duurzaamheids Award vind je op www.nachhaltigkeitspreis.de.

Like dit artikel
Tweet dit artikel