Duitsland is themaland op Fiets en Wandelbeurs

kampeerzaken.nlOp de Fiets en Wandelbeurs, die medio februari in de RAI in Amsterdam plaatsvindt, is Duitsland dit jaar het themaland.

 

En niet zonder reden: ruim één derde van alle Europese toeristen in Duitsland kiest namelijk voor een actieve vakantie. Onder de Nederlanders en Duitsers wint het fietsen meer terrein, maar ook wandelen is natuurlijk nog steeds een geliefde vrijetijdsbesteding.


 

Duitsland telt, naast de vele kortere fietsroutes, ook meer dan 200 langeafstandsfietsroutes die totaal 70.000 km fietsplezier bieden. U vindt in Duitsland bovendien ook 200.000 km aan gemarkeerde wandelroutes, waarvan verscheidene gecertificeerd zijn. Met de fiets of te voet komt u door prachtige natuurgebieden, terwijl u onderweg een bezoek kunt brengen aan idyllische dorpen en historische stadjes. Zo is er in Duitsland op elk niveau wel iets te vinden: van ontspannen wandelingen of fietstochten op vlakke wegen tot sportieve tochten door de bergen.

 

Op de Fiets- en Wandelbeurs krijgt u alvast een indruk van het fiets- en wandelaanbod in de verscheidene Duitse regio’s, zoals Brandenburg, Chiemsee-Alpenland, Ennepe-Ruhr, Höxter, Mecklenburg-Vorpommern, Niedersachsen, Paderborner Land, Pfronten, Rheinland-Pfalz, Zwarte Woud, Thüringen en Beieren. Meer informatie hierover krijgt u op de Duitsland-stand, op stand nummer 9.E.20.

Like dit artikel
Tweet dit artikel