Duitsland is themaland van Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Meersburg Duitsland

Duitse sferen op Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2016

UTRECHT – Vorig jaar konden we ons op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in la douce France wanen. De beurs stond toen voor een groot deel in het teken van themaland Frankrijk.

Dit jaar is Duitsland het themaland. We kunnen ons dus opmaken voor bekende Duitse taferelen. Duitsland is een steeds populairdere vakantiebestemming onder de Nederlanders. De campings zijn er goed en goedkoop, bovendien komen er heel veel kampeermiddelen uit Duitsland.

Wat ons betreft is het dan ook een uitstekende keuze om Duitsland het themaland voor de komende Kampeer & Caravan Jaarbeurs te maken.

Duitse sferen

Uiteraard zullen er een aantal hallen in Duitse sferen worden omgetoverd. Dat gebeurt in maar liefst vijf hallen van het Jaarbeurscomplex. We kunnen van 12 tot en met 16 oktober genieten van de Duitse sfeer die wordt opgeroepen door  onder anderen authentieke vakwerkhuizen, Lederhosen en Dirndls maar ook het hippe Berlijn, tot aan een replica van de Brandenburger Tor.

Genieten kan ook tijdens een proeverij van Duitse wijnen, een ‘Hefeweizen’ in de Biergarten en bezoekers kunnen hun skills testen met de Oud-Duitse spelletjes, waaronder Lederhose-hangen, spijkerslaan en geiten melken. Uiteraard vinden we er ook alle informatie over de Duitse vakantieregio’s en campings.

Like dit artikel
Tweet dit artikel