Duvalay slaapzak met memory foam

Slaapzak met geïntegreerde topmatras

Slaapzak met geïntegreerde topmatras

HENGELO – Wie in de caravan of camper niet over een vast bed beschikt en op de dinette moet slapen, heeft ongetwijfeld ervaren dat het slaapcomfort dan wel eens wat te wensen over laat. Je voelt de randen van de kussens, de knopen en kieren.

Sommige mensen lossen dit op door de kussens van de dinette te voorzien van een extra topmatras. Een andere mogelijke oplossing is de toepassing van een Duvalay slaapzak met memory foam.

Deze slaapzakken van Duvalay zijn aan de onderzijde voorzien van een comfortabele, oplegmatras die het ligcomfort behoorlijk vergroot. Deze matras is leverbaar in 2 verschillende diktes: 2,5 en 4 cm dik.

Deze slaapzakken, die volgens een gepatenteerde systeem zijn samengesteld, worden geleverd inclusief een wasbare hoes en zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.
De hoezen zijn eventueel ook los verkrijgbaar. Bovendien zijn er ook kussenslopen in dezelfde kleuren leverbaar zodat het, net als thuis, visueel één geheel vormt. Om de slaapzakken netjes op te bergen zijn er ook bijpassende tassen verkrijgbaar.

https://www.youtube.com/watch?t=28&v=117vclQ7PAk

Meer informatie vind je op duvalay.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel