Dwars door Denemarken

kampeerzaken.nlOmroep Max heeft afgelopen zomer opnames gemaakt voor de nieuwe serie ‘Dwars door Denemarken’. Deze miniserie over Denemarken is vanaf 17 september a.s. te zien is in het televisieprogramma ‘Tijd voor MAX’, en gaat over moeder Elizabeth en dochter Diana die in acht dagen tijd in een spannende race door Denemarken reizen.
Het koppel maakt kennis met plekken en aspecten die zijzelf, en de meeste Nederlanders, niet of nauwelijks kennen van Denemarken.
 Wandelende duinen, hoge krijtrotsen, enorme kastelen, oude Vikingsteden en nog veel meer komt aan bod. Het is allesbehalve een ontspannen vakantie voor het tweetal, want op diverse locaties wacht hen ook een opdracht.
De presentatie van ‘Dwars door Denemarken’ is in handen van Loretta Schrijver. Met de miniserie beoogt Omroep MAX het thema reizen op een aantrekkelijke manier te presenteren aan haar reislustige doelgroep. VisitDenmark heeft de opnamen ondersteund met het uitstippelen van de route en contacten ter plaatse.
Hoewel de serie niet over kamperen gaat, kan hij voor degenen die een kampeervakantie in Denemarken overwegen zeker de moeite waard zijn. ‘Dwars door Denemarken’ is elke woensdag van 17 september tot en met 5 november te zien in ‘Tijd voor MAX’, Nederland 2, 17.35-18.20 uur.
foto © Bob Krist

Like dit artikel
Tweet dit artikel