DWT breidt programma uit met Space Air HQ voortent

DWT Zelte - Space Air HQ

De nieuwe Space Air HQ van DWT Zelte

BAUNATAL – Op de Caravan Salon kunnen we niet alleen veel nieuwe campers en caravans bewonderen, er is ook een hal waar we allerlei nieuwe vouwwagens, tenttrailers en voortenten kunnen bewonderen.

Onder die leveranciers van voortenten bevindt zich in Hal 5 ook DWT, dat tijdens deze editie van de Caravan Salon buitengewoon veel noviteiten zal laten zien. Eén van die noviteiten betreft de Space Air HQ voortent.

De modern vormgegeven voortent moet de kampeerder veel ruimte bieden terwijl de tent bovendien heel eenvoudig is op te bouwen. Dat laatste is een aspect dat met name de beginnende en rondtrekkende caravanners aan zal spreken.

De nieuwe voortent maakt deel uit van de Air-In modellen van DWT. Dat houdt in dat de Space Air HQ geen stokken heeft, maar gebruik maakt van opblaasbare tunnels die als stok fungeren. Het betreft, afhankelijk van het gekozen formaat, 3 of 4 tunnels die je binnen een paar minuten op kunt pompen middels de meegeleverde dubbelwerkende luchtpomp. Deze techniek wordt vooral bij kleinere voortenten gebruikt. De Space Air HQ is niet zo klein, dankzij de diepte van 280 centimeter biedt deze de doorsnee kampeerder namelijk alle benodigde ruimte. Bovendien biedt de tent, dankzij de uitzetbare ramen aan de voorzijde, de kampeerder ook tal van mogelijkheden

Omdat de Space Air HQ voorzien is van 2 verschillende pezen (van 5 en 7 mm) kan de tent niet alleen aan de rail van een caravan maar ook aan een camper worden geplaatst. Er zijn 2 verschillende hoogtes leverbaar (235 – 250 en 250- 265 cm) zodat de voortent ook op hogere voertuigen past. In de eerste maat heeft het grondvlak een formaat van 260 x 280 cm, in de grotere maat is het grondvlak 375 x 280 cm. De Space Air HQ zal verkrijgbaar zijn vanaf € 775,-.

Like dit artikel
Tweet dit artikel