DWT Pegasus III bustent

DWT bustent camper

Pegasus III bustent van DWT Zelte

ZOETERMEER – Voor camperaars die in hun buscamper met het hele gezin op pad zijn, is het kunnen plaatsen van een wat grotere bustent bij de camper vaak pure noodzaak.

De wat grotere bustenten voor buscampers zijn, gezien de vaak geringe lengte van de camper, overwegend relatief diep. Helaas komt het op vrij veel campings voor dat daar niet altijd voldoende ruimte voor beschikbaar is. DWT Zelte ontwikkelde daarom een bustent die evenwijdig aan de camper wordt geplaatst.

De Pegasus III bustent biedt een gezin alle ruimte bij relatief compacte afmetingen. In feite is het een 3-stoks tunneltent die evenwijdig langs de buscamper wordt geplaatst. Om niet alleen als extra leefruimte maar ook als slaapruimte te kunnen dienen, kun je de Pegasus voorzien van 2 slaaptenten waarmee er in de voortent maar liefst 4 slaapplaatsen beschikbaar zijn. Deze nemen samen slechts de helft van de tent in beslag zodat er ook nog de nodige woonruimte in de tent beschikbaar blijft.

Desgewenst kun je het rechter deel van de voorwand alsmede de toegangsdeur van de rechterzijde omhoog zetten als zonneluifel. Verder is de tent voorzien van meer dan voldoende ventilatiemogelijkheden zodat er ook bij een volledige bezetting genoeg frisse lucht voorhanden is. Als je een een stukje wilt rijden kun je de voortent gewoon laten staan, de tent is geheel vrijstaand en kan dus probleemloos van de camper worden losgekoppeld.

DWT levert de Pegasus III met vier verschillende soorten bevestigingsmogelijkheden voor campers, zodat deze geschikt is voor nagenoeg alle buscampers waarbij de regengoot op een hoogte van 180 tot 220 cm zit. De tent, die 24 kg weegt, is inmiddels beschikbaar bij de meeste DWT dealers en heeft exclusief slaaptenten een advieswinkelprijs van 599 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel