DWT Pegasus Air oppompbare bustent

DWT Pegasus Air

DWT Pegasus Air oppompbare bustent

De bustent Pegasus Air is een soort van ruimtewonder. Hij wordt namelijk parallel aan de camper opgezet. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van de ruimte op de standplaats.

De Pegasus is al een tijdje in het programma van DWT maar is nu ook in de oppompbare Air-uitvoering leverbaar. Het opzetten gaat daardoor nog sneller en eenvoudiger.

Air-In systeem

Dankzij het Air-In systeem van DWT kun je de tent in een handomdraai opzetten. Het Air-In systeem bestaat uit 3 luchtkamers met een diameter van 10 cm. Er zijn ook 6 Air-In afstandskussens voor de tentbreedte en sluisdeuren.

Geheel vrijstaande bustent

Bovendien is de tent geheel vrijstaand. Je kunt de tent dus onafhankelijk van de camper opzetten en de tent ook laten staan als je even met de camper weg bent. Hij is geschikt voor buscampers met een regengoot die zich op een hoogte van 180 tot 220 centimeter bevindt. Dankzij de grote oppervlakte kun je er eventueel met vier mensen in slapen. Het ingenaaide grondzeil zorgt dat je altijd droog in de tent kunt zitten en liggen.

Mogelijkheden

De tent is vervaardigd van PU-gecoat Texolan 30. De voorwand heeft twee ventilatieramen (gaas/transparante folie). Deze kunnen half of volledig worden gesloten door middel van een stoffen flap met rits; het rechter segment kan worden opgerold en als ingang dienen. De rechterzijwand heeft een oprolbaar ingangs- en ventilatieraam (gaas/transparante folie). Dit kan door middel van een stoffen flap tot de helft of volledig worden gesloten. De ingang kan ook als zonnedak worden gebruikt en heeft een extra folieraam incl. gordijn. De linkerzijwand mis voorzien van twee afsluitbare hoge ventilatieopeningen. Het is een vrijstaande bustent, de tent heeft dus ook een achterwand. Hiervan kan één segment worden opgerold. Hiermee kan een verbindingssluis worden gevormd. Deze heeft een speciale zoom voor de sluisstang.

DWT Zelte levert de Pegasus Air bustent inclusief gordijnen, spanmateriaal, dubbelwerkend luchtpomp en draagtas. De advieswinkelprijs bedraagt 799 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel