DWT toont nieuwe voor- en zijwanden voor markiezen

DWT markies luifel zijwanden

DWT toont nieuwe voor- en zijwanden voor markiezen

Markiezen van campers en caravans kunnen meer dan alleen maar schaduw bieden. De Duitse tentenspecialist DWT Zelte presenteert nu nieuwe voor- en zijwanden in verschillende uitvoeringen.

Hiermee kunnen camperaars en caravanners in een paar eenvoudige stappen van markiezen gesloten voortenten maken. Dit vergroot de gebruiksmogelijkheden van hun markiezen enorm, vooral bij slechte weersomstandigheden.

Door het monteren van de voor- en zijwanden DWT wordt iedere markies in paar handelingen een gesloten voortent. DWT levert verschillende modellen en maten, die geschikt zijn voor luifels van Thule/Omnistor en Fiamma. Ook zijn er verschillende soorten, zodat er voor iedere behoefte een passende set wanden is.

Ook voor caravans

Deze zijn overigens ook geschikt voor caravans met een markies. Dan moet men er wel op letten of de voortent op het dak van het voertuig of op de zijwand is gemonteerd. Dit komt doordat de modellen van de voor- en zijwanden voor dakluifels anders zijn dan die voor zijwandluifels.

It’s Holiday

DWT It’s HolidayDeze voortent scoort met zijn basis voorwandelement van ademend Trailtex-doek. Dit element bestaat uit een groot panoramavenster dat geopend kan worden en een oprolbaar ingangsdeursegment. De toegangsdeur kan zowel links als rechts worden gemonteerd. Aan dit basiselement kunnen door middel van ritssluitingen extra segmenten worden bevestigd. Hierdoor kan er snel een individuele en luxueuze voortent worden gecreëerd. Er zijn twee breedtes: 300 en 400 centimeter, die elk kunnen worden verlengd. De “Holiday” bevestigingen passen op de luifelmodellen van de merken Thule/Omnistor. Speciaal voor buscampers zijn er de speciale L-Vans zijwanden.

Happy Sun

DWT Happy SunDeze is vooral bedoeld om extra schaduw te bieden. Bij de Happy Sun zijn de wanden gemaakt van netweefsel. Deze filteren de zonnestraling en beschermen tegelijkertijd ook tegen wind. Ze zijn verkrijgbaar in zwart en wit. De witte versie geeft meer privacy, de zwarte versie is doorzichtiger en biedt dus meer uitzicht én inkijk. Voor meer ruimte onder de luifel kunnen de wanden onder een hoek worden geplaatst. De wanden zijn aan de onderzijde voorzien van scheurvaste oogjes. Ook de Happy Sun is verkrijgbaar in verschillende breedtes voor Thule/Omnistor en Fiamma markiezen.

Rain Outside

DWT Rain OutsideDe Rain Outside is gemaakt van dubbelzijdig gecoat polyesterweefsel. Hierdoor is dit model ook geschikt voor de hevigste regen. Maar ook de Rain Outside kan in een paar stappen worden uitgebreid tot een eenvoudig uitgeruste voortent. Wie bij mooi weer geen zin heeft om de wanden van de luifel te demonteren, kan ze ook gewoon oprollen. De Rain Outside is verkrijgbaar in verschillende voorwandbreedtes zodat kampeerders op die manier hun voortent kunnen samenstellen. Net als de It’s Holiday is de Rain outside geschikt voor luifels/markiezen van de merken Thule/Omnistor en Fiamma. Ook zijn er speciale “L-Vans” zijwand voor buscampers én XS zijwand voor de kampeerbusjes.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel