E-bike fietsendrager van Atera

kampeerzaken.nlVIBA is voor de Benelux importeur geworden van Atera, een Duitse producent die gespecialiseerd is in draagsystemen, en introduceert meteen een nieuw model fietsendrager voor elektrische fietsen, de Strada E-bike.

 

Deze fietsendrager, die maar 14 kg weegt, heeft een draagvermogen van 60 kg. Door de relatief grote hartafstand tussen de beide goten is de drager ook geschikt voor fietsen met een brede achternaaf.


 

De Atera fietsendrager past door zijn breedte van 100 cm gemakkelijk in een kofferbak en is TÜV-goedgekeurd. Fietsen kunnen gemakkelijk en zonder hulpmiddelen op de drager gereden worden.

 

De dragers zijn voorzien van een elektrische aansluiting voor een 7- of een 13-polige contactdoos, een achteruitrijlamp, een mistachterlicht (alleen bij een 13-polige contactdoos) en achterlichten die in de breedte verstelbaar zijn voor aanpassing aan brede auto’s.

 

Door de kantelbare constructie is de achterklep van de auto altijd te openen, ook als de drager beladen is. Atera is verkrijgbaar bij automaterialen-detaillisten, rijwielspeciaalzaken en autodealerbedrijven.

 

Informatie over Atera dealers bij u in de buurt kunt u opvragen bij VIBA NV via telefoonnummer 079–330 67 50.

Like dit artikel
Tweet dit artikel