E-Van 2: nieuwe buscamper van Elnagh

Elnagh E-Van 2 buscamper

E-Van 2: nieuwe buscamper van Elnagh

Het Italiaanse campermerk Elnagh heeft al vele jaren (half-)integraal campers en alkoof campers in het programma. Komend najaar komt daar nu ook een buscamper bij.

Aan de hand van de naam, want de nieuwe Elnagh buscamper heet E-Van 2, zou je verwachten dat de buscamper geschikt voor is twee personen. Hij beschikt echter over drie slaapplaatsen.

Zoals gebruikelijk bij Italiaanse campermerken wordt ook deze camper gebouwd op basis van de Fiat Ducato. Elnagh levert de Ducato van de E-Van 2 met een 150 pk MultiJet motor, ook heeft hij onder meer een automatische versnellingsbak, airbags, elektrisch bedienbare spiegels, centrale vergrendeling met afstandsbediening en 16 inch lichtmetalen velgen. Net zoals het basisvoertuig is ook de camper zelf behoorlijk compleet en luxueus uitgerust. De Elnagh E-Van 2 is bijvoorbeeld voorzien van een luifel, Heki-dakluik, hordeur en cabineverduistering en afvalwatertank.

Interieur

Elnagh E-Van 2 buscamperHet interieur is afgewerkt in een lichte houttint en beige ecolederen bekleding. Dwars achterin in de camper vinden we een tweepersoonsbed. Het is opklapbaar zodat je daar ook grotere bagagestukken zoals een fiets kunt meenemen. Direct voor het bed vinden we aan de linkerzijde de gecombineerde was/toiletruimte en aan de rechterzijde de keuken. Achter de draaibare voorstoelen vinden we de zitgroep. De tafel is voorzien van een extra, draaibaar blad zodat je er vanaf alle zitplaatsen goed bij kunt. De zitgroep kan worden omgebouwd naar een derde slaapplaats. Het dak van de camper is hagelbestendig uitgevoerd.

Wie wil, kan de Elnag E-Van 2 nu al bestellen maar de eerste leveringen worden pas in oktober verwacht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel