Eagle Creek No Matter What serie verder uitgebreid

Eagle Creek duffels backpacks

Compromisloze tassen en rugzakken van Eagle Creek

ZOETERMEER – What’s in a name, wordt wel eens gezegd. De “No Matter What Serie” van Eagle Creek biedt precies wat de naam zegt: een serie rugzakken en duffelbags die je overal voor kunt gebruiken.

Ze zijn robuust en hoogwaardig afgewerkt, en zo op elkaar afgestemd dat er voor iedere toepassing en voor ieder doel wel iets passends te vinden is. No Matter What.

Volgens Eagle Creek is de kwaliteit compromisloos, het bedrijf geeft dan ook een levenslange garantie op de serie. Ongeacht de aard van de schade wordt het product vervangen of gerepareerd. De producten uit de No Matter What serie worden gemaakt van het zeer sterke Bi-Tech Weefsel. Dat is ondanks de sterkte ook nog eens verbluffend licht in gewicht.

De No Matter What serie bestond aanvankelijk uit een paar grote duffelbags, daar zijn nu ook een aantal tassen en rugzakken aan toegevoegd. Net als de duffels zijn ook die leverbaar in frisse, aansprekende kleuren.

De serie is dit seizoen uitgebreid met de volgende modellen:

eagle creek tote bagDe “Tote” is een veelzijdige tas voor een dagje uit, de sauna of om mee te nemen naar de sportzaal. Leverbaar in 3 maten (23 / 42 / 71 liter) waarbij je kunt kiezen uit zwart, groen en kobalt. Prijzen: ca 60-80 euro.

eagle-creek-topload-backpackDe “ Top Load Backpack” is een praktische daypack met een veilige All-Ways-Secure sluiting waarmee je de ritsen tegen diefstal af kunt sluiten. Hij is voorzien van een gepolsterd vak voor een laptop, een borstriem en diverse binnen- en buitenvakken. Hij heeft een inhoud van 24 liter en is te koop in zwart en blauw, voor om en nabij de 80 euro.

eagle creek classic backpackDe “Classic Backpack” heeft ook een laptopvak en is iets kleiner, met een inhoud van 18 liter. Hij is met 60 euro ook iets goedkoper, en net als het voorgaande model verkrijgbaar in zwart en blauw.

Verder bestond de No Matter What serie al uit:

eagle creek duffelbagsFlatbed International Carry-On roltas met compressieriemen en diverse handvaten en riemen.

Rolling Duffel klassieke duffelbag voor wie echt veel mee moet nemen. Verkrijgbaar in large en extra large. Met optionele Snap Straps als rugzak te dragen.

No Matter What Duffelbag, leverbaar in small, medium, large en extra large. Klassieke duffelbag, verkrijgbaar in vele kleuren. Als rugzak te dragen met optionele Snap Straps

Meer informatie kun je vinden op www.eaglecreek.eu.

Like dit artikel
Tweet dit artikel