Eagle Creek Wayfinder rugzak binnenkort verkrijgbaar in nieuwe kleurvarianten

Eagle Creek Wayfinder rugzak

Eagle Creek Wayfinder rugzak binnenkort verkrijgbaar in nieuwe kleurvarianten

Sommige rugzakken zijn zo handig en praktisch, dat ze een enorme schare fans hebben verworven. De Wayfinder van Eagle Creek is in Europa misschien niet zo bekend maar in de Verenigde Staten behoren hij al jaren tot de klassiekers.

Daar is de Wayfinder misschien nog niet zo’n icoon als de Fjällräven Kanken in Europa is, maar het is wel een echte alleskunner die daar in grote aantallen wordt verkocht en ook een grote schare fans heeft.

Ideale allround rugzak

De Wayfinder is dan ook een ideale rugzak voor een dagwandeling, roadtrip of een dagje naar de stad, het strand of een pretpark. Het model is door de jaren heen voortdurend op detailniveau verbeterd. Ook worden er met enige regelmaat nieuwe kleurvarianten uitgebracht om de rugzak weer helemaal bij de laatste trends aan te laten sluiten. Binnenkort brengt Eagle Creek weer vijf nieuwe kleurvarianten van de Wayfinder uit: Sahara Yellow, Coral Sunset, Jet Black, Arctic Blue en Golden State. Die laatste is een bijzondere, het is een print waarin belangrijke elementen uit de Californische natuur (de thuisbasis van Eagle Creek) worden afgebeeld. De print bestaat uit een mix van naadbomen, wilde bloemen en natuurlijk ook de bruine beer. De andere vier kleuren zijn effen. Met de toevoeging van de nieuwe kleuren en het uit productie nemen van een aantal kleuren is de Wayfinder komend seizoen in negen kleuren/prints leverbaar.

Praktisch en sterk

Uiteraard hebben ook deze Wayfinder rugzakken de prima kwaliteit en handige details waarom ze zo gewaardeerd worden. Ze zijn voorzien van een waterafstotende coating die is gemaakt van gerecyclede autoramen. De slimme waterafvoer zorgt ervoor dat water dat vanaf de paraplu of regenjas op de rugzak terecht komt, snel wordt afgevoerd zodat het hoofdcompartiment droog blijft. De mesh-tassen aan de zijkant zijn handig om drinkflessen, kaarten en andere zaken in op te bergen. Voorts heeft de Wayfinder diverse riemen om andere zaken aan te bevestigen alsmede een verborgen vak voor de smartphone en andere kostbaarheden. De hoogstaande kwaliteit wordt nog eens benadrukt door de “No Matter What Garantie” van Eagle Creek. Wat er ook mee is, de rugzakken worden gratis gerepareerd of vervangen

Soorten, kleuren en prijzen

De Eagle Creek Wayfinder is verkrijgbaar als dames- en herenmodel in verschillende afmetingen: 12, 20, 30 en 40 liter. Heren kunnen kiezen uit de kleuren Golden State, Arctic Blue, Savanna Yellow en Jet Black terwijl het damesmodel ook in de kleur Coral Sunset wordt aangeboden. De adviesprijzen variëren van 60 tot 130 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel