Easy Caravanning en TakeOff winnen twee European Innovation Awards

Easy Caravanning en TakeOff winnen twee European Innovation Awards

Easy Caravanning en TakeOff winnen twee European Innovation Awards

Begin dit jaar was al bekend dat de Nederlandse TakeOff was genomineerd in maar liefst 3 categorieën voor de prestigieuze European Innovation Award voor de kampeerindustrie.

Maar er is een groot verschil tussen genomineerd zijn en daadwerkelijk winnen. Nu is bekend dat het TakeOff Concept van Easy Caravanning maar liefst twee prijzen in de wacht heeft gesleept.

Easy Caravanning is benoemd tot de meest innovatieve start-up. Daarnaast was de TakeOff de absolute favoriet van de bloggers in de kampeerbranche.

‘Prachtige bekroning’

‘Een prachtige bekroning op ons werk’, aldus Maarten de Roos, mede-eigenaar en oprichter van Easy Caravanning. ‘We zijn ervan overtuigd dat deze onderscheiding ons gaat helpen onze vleugels verder uit te slaan in Europa. Naast Nederland, Duitsland en Noorwegen, zijn we nu stappen aan het zetten naar het Verenigd Koninkrijk. Geleidelijk aan zullen we onze Europese distributie verder uitbreiden waarbij we ervoor zullen waken dat de groei altijd ondersteund wordt door een gedegen dealernetwerk dat professioneel advies en service kan geven’.

European Innovation Award

De European Innovation Award is geïnitieerd en ondersteund door de redacties van toonaangevende Europese tijdschriften op het gebied van camping, caravans en campers. Fabrikanten van campers, bestelwagens, caravans of accessoires of leveranciers konden ook dit jaar hun innovaties voor de diverse categorieën indienen. De uitslag wordt niet alleen bepaald door een vakjury, bestaande uit hoofdredacteuren van 17 vakbladen uit 15 landen. Men vraagt tegenwoordig ook bloggers om hun mening.

De European Innovation Award, die al meer dan tien jaar bestaat, wordt georganiseerd door de grote Duitse uitgever DoldeMedien Verlag. De award wordt in verschillende categorieën uitgereikt. Het zijn felbegeerde prijzen voor fabrikanten en leveranciers van campers, buscampers, caravans of accessoires. Normaal gesproken vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats op de CMT in Stuttgart, ‘s werelds grootste openbare tentoonstelling op het gebied van kamperen en toerisme. Dat was dit jaar niet mogelijk vanwege de coronapandemie. De uitreiking vond afgelopen vrijdag plaats via een live videostream, die je hieronder kunt bekijken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel