Eberspächer Hydronic S3 Economy vloeistofverwarming

Eberspächer Hydronic S3 Economy

Eberspächer Hydronic S3 Economy vloeistofverwarming

ZOETERMEER – Op de Caravan Salon in Düsseldorf introduceerde verwarmingsspecialist Eberspächer haar nieuwste verwarmingsunit voor campers.

De nieuwe Hydronic S3 Economy is een op diesel werkende verwarmingsunit, die je kunt bedienen via een app op de smartphone of tablet, of via de internetbrowser.

Op die manier kun je de verwarming als je wilt dus ook van afstand bedienen. Makkelijk, voor als je tijdens kouder weer een dagje naar de stad bent, of misschien wel aan het skiën of langlaufen. Dan kun je als je weggaat de verwarming laag zetten, en voordat je weer naar de camper terug gaat, de verwarming alvast hoger zetten om bij aankomst meteen een aangenaam warme camper te treffen.

Hydronic S3 Economy

De Hydronic S3 Economy is een vloeistofverwaming. Dat wil zeggen dat je de warmte optimaal kunt verdelen en zijn er ook geen grote verwarmingskanalen benodigd. De compacte afmetingen en flexibele inbouwmogelijkheden maken de Hydronic S3 bovendien ook geschikt om achteraf in de camper in te bouwen. Je kunt de verwarming niet alleen via de EasyStart Web app bedienen, maar ook gewoon via het bedieningspaneel. Wat ook nieuw is: de EasyStart Web app is nu ook compatible met smartwatches.

Airtronic

Ook kan de Hydronic worden aangesloten op het koel- en verwarmingssysteem van de motor. Zo kan de verwarming tegelijkertijd het voorste gedeelte van de camper verwarmen en ook de motor voorverwarmen. Wie er prijs op stelt dat de verwarming extra snel zijn werk doet, kan de Hydronic ook uitbreiden met de Airtronic heteluchtverwarming.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel