Eco servies van ZuperZozial

Raw Earth ZuperzozialAMSTERDAM – Campingservies hoeft niet altijd van kunststof te zijn om tegen een stootje te kunnen. Het zou bijvoorbeeld ook van een natuurlijk, afbreekbaar materiaal gemaakt kunnen worden.

Dan kom je niet op producten uit die zomaar bij de kampeerwinkel in het schap liggen, maar bij merken die hun artikelen via de meer op design en lifestyle gerichte kanalen verkopen, zoals Zuperzozial.

Dit Nederlandse designmerk creëert namelijk milieubewust en eigentijds ontworpen producten. Dat wil niet zeggen dat er concessies aan de kwaliteit worden gedaan, ze zijn namelijk net zo functioneel en duurzaam als de meer gangbare producten.

De artikelen uit de Raw Earth collectie van Zuperzozial zijn gemaakt van bamboe en maïs. Natuurlijker kun je het haast niet bedenken. Uiteraard zijn ze biologisch afbreekbaar en vervaardigd met respect voor de natuur. De Raw Earth collectie bevat niet alleen maar boren en bekers, het is een complete lijn met onder meer mokken, schoteltjes, lepels, schalen, dienbladen en trommeltjes.

Like dit artikel
Tweet dit artikel