Eerste Second Tent Event: verkoop en koop tweedehands tenten in een festival sfeer

Second Tent Event

Eerste Second Tent Event: verkoop en koop tweedehands tenten in een festival sfeer

De allereerste editie van het Second Tent Event vindt op 21 mei 2023 plaats op recreatieterrein Doornse Gat in Doorn. Initiatiefnemers Eva van Meerten, Esther Frerichs en Petra Knoth willen het maken van duurzame keuzes binnen de kampeerbranche stimuleren.

Zij zien tweedehands tenten en tentreparaties als een geweldig middel om dit te bereiken. Door het organiseren van het Second Tent Event willen ze laten zien dat kampeerspullen niet in wegwerpartikelen veranderen zodra ze niet meer nodig zijn.

Ook willen de initiatiefnemers laten zien dat een tent verkopen simpel en leuk kan zijn. Dit evenement is de ideale gelegenheid om ongebruikte tenten te verkopen en tegelijkertijd een tweedehands tent aan te schaffen in een gezellige, duurzame festivalsfeer.

Alle soorten tenten welkom

Het evenement staat open voor alle soorten tenten, van tunneltenten en zo goed als nieuwe exemplaren tot tenten voor bikepacking en retro seventies. Verkopers zetten hun tent op én te koop tegen een kleine bijdrage, terwijl bezoekers in een gezellige vrijmarkt-sfeer op zoek gaan naar hun ideale tent.

Meer dan alleen tenten

Naast het verkopen en kopen van tenten, biedt het Second Tent Event ook een festivalachtige sfeer met foodtrucks, muziek en vuurkorven. Het evenement vindt plaats op het dagrecreatieterrein Doornse Gat, een prachtige locatie midden in de natuur met wandelpaden, speelvoorzieningen en picknickbanken.

Praktische informatie

Voor bezoekers is het Second Tent Event gratis, terwijl de verkopers een vergoeding betalen voor een mooie plek op het veld en een bakje koffie. Tenten kunnen tussen 9.00 en 11.00 uur worden opgebouwd, en bezoekers zijn welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. Reserveren kan tot 21 mei 8.00 uur via secondtentevent.nl. Gratis parkeren is beschikbaar op de bijgelegen parkeerplaats.

Gezelligheid en duurzaamheid gecombineerd

Het Second Tent Event biedt een unieke kans om op een leuke en duurzame manier van ongebruikte tenten af te komen, terwijl je tegelijkertijd een tweedehands tent kunt aanschaffen. Kom langs op 21 mei 2023 op recreatieterrein Doornse Gat in Doorn voor een gezellige dag die in het teken van duurzaamheid en kamperen staat!

Like dit artikel
Tweet dit artikel