Eifelland Holiday model 2008 ingrijpend vernieuwd

kampeerzaken.nlDe nieuwe Eifelland Holiday reeks is ingrijpend veranderd, je kun spreken van een ware gedaanteverandering. De vorige Holiday reeks zul je snel vergeten als je de nieuwe Eifelland Holiday modellen bekijkt. Eifelland maakt zoals u weet deel uit van de Tabbert groep waar ook Knaus en Wilk onder vallen. Zowel het interieur als het exterieur is compleet veranderd, en de overeenkomsten met de andere merken uit de Tabbert groep komen nu goed tot uiting, de Eifelland Holiday caravans zijn nu duidelijk "familie" van Knaus en Wilk.
 De Eifelland Holiday is leverbaar in opbouwlengtes van 395 tot 560 cm en biedt daarbij keus uit maar liefst 20 indelingen. In tegenstelling tot de Eifelland Deseo zijn de indelingen vrij conventioneel. Waar de vorige Eifelland caravans echte familiecaravans waren is er nu wel meer keus in indelingen voor twee personen.
kampeerzaken.nlHet interieur heeft kersen en creme als basistinten en komt daarmee warm en uitnodigend over. Het exterieur is ingrijpender gewijzigd, de Eifelland Holiday toont nu beduidend chiquer en lijkt wat dat betreft absoluut gelijkwaardig aan een Knaus of Wilk caravan. Of de nieuwe Eifelland daarmee niet de oorspronkelijke doelgroep (een lagere prijsklasse, net onder Knaus en Wilk) uit het oog zal verliezen moet de toekomst uitwijzen.
Op www.eifelland.nl staan nog de 2007 modellen, de nieuwe 2008 modellen kunt op www.eifelland.de bekijken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel