Eigenwijze maar duurzame Haaks camper

Haaks camper

Eigenwijze maar duurzame Haaks camper

Haaks Campers presenteerde onlangs haar eerste camper. Een camper die heel wat anders is dan wat we van een camper gewend zijn. De eerste indruk is een grote houten kist op een bestelwagen.

Maar de Haaks camper biedt veel meer dan je op het eerste gezicht zou vermoeden. Om dat goed te kunnen bekijken, moet eerst het ‘hefdak’ van de Haaks camper omhoog.

Dan zie je dat deze camper heel anders is dan andere campers, maar dat er ook heel goed over is nagedacht. De Haaks camper is ingericht in een soort van Scandinavische stijl. Door de grote ramen en omdat de achterkant helemaal open kan, heb je bij de zitgroep echt een zee van licht. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat. De Haaks camper is ook voorzien van een elektrische vloerverwarming.

Duurzaam

Het afwijkende uiterlijk komt mede voort uit een van de belangrijkste aspecten van de Haak camper, en dat de duurzaamheid. Haaks heeft er alles aan gedaan om geen enkel gebruik van plastic te maken voor haar camper. Zo is de buitenkant van de camper, zoals ook duidelijk te zien is, voor het grootste deel van hout vervaardigd. Het hout is zodanig behandeld dat het 25 jaar rotvrij is. Verder is de camper goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen.

Afzetunit

We noemen het nu wel steeds een camper, maar eigenlijk is het een afzetunit. Je kunt hem namelijk ook zelfstandig op zijn pootjes zetten en met alleen de bestelauto op stap gaan.

Like dit artikel
Tweet dit artikel