Eindeloos genieten op de grootste kampeerbeurs van Nederland

9 tot en met 13 oktober: KAMPEER & CARAVAN JAARBEURS

De grootste kampeerbeurs van Nederland

De grootste kampeerbeurs van Nederland

Nieuwe modellen caravans, campers, vouwwagens en (voor-)tenten: dat is de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Maar er zijn nog veel meer redenen om naar Utrecht te komen: zoals de ontelbare workshops en presentaties over bijvoorbeeld kampeeraccessoires en winterkamperen. Je kunt zelfs overnachten op de NKC-camping – kom je ook?

Zet alvast in je agenda, want het grootste kampeerevent van Nederland komt er weer aan: van 9 tot en met 13 oktober is de Jaarbeurs tot aan het plafond gevuld met primeurs en noviteiten op kampeergebied.

CAMPINGS EN HEEL VEEL INSPIRATIE
Een dagje Kampeer en Caravan Jaarbeurs voelt als een dagje vakantie, want ook dit jaar zijn er weer tientallen campings van de partij. En behalve rondsnuffelen tussen de nieuwste modellen campers en caravans kun je je ook laten inspireren op het offroadplein, het innovatie- en exotenplein en tijdens een groot aantal workshops en presentaties. Dit jaar meer dan ooit met onder andere een extra theater.

PUBLIEKSTREKKERS EN WORKSHOPS
Samen nieuwe caravans kijken, proefliggen op zo’n enkele bed-indeling of even de koudschuimmatrassen testen van een Frans bed … Het kan allemaal in Utrecht. Net zoals wegdromen achter het stuur van een glanzend gepoetste camper of misschien zelfs even proefrijden in de kampeerauto van je dromen. Interessant zijn ook de vouwwagens waarvan de populariteit alleen maar lijkt toe te nemen. Een interessante beursprimeur is de TakeOff, een cross-over tussen een vouwwagen en een caravan: 100% Made in Holland. Andere publiekstrekkers die nu al bekend zijn: de Beauer 3x uitschuifcaravan en de Caravanboat waarmee je als waterkampeerder het ruime sop kunt kiezen.

WINTERKAMPEREN EN OFFROAD
Dit jaar staat het offroad kamperen in de spotlights. Denk aan stoere kampeermiddelen als fourwheeldrive en daktenten. Ook is er tijdens de 2019 editie veel aandacht voor kamperen in de winter. Bezoekers komen binnen in een winterse setting met kampeermiddelen en accessoires die ideaal zijn voor kamperen in de kou en er worden dagelijks presentaties gegeven over waar je aan moet denken als je er in de winter op uittrekt.

KAMPEREN OP HET JAARBEURSPLEIN
Net als vorig jaar wordt op de beurs een speciale NKC-camping ingericht, waar je met je eigen caravan, camper, vouwwagen kunt komen kamperen. Leuk om een beursdagje te combineren met een bezoek aan de Domstad! Om te reserveren klik je op www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl/nkccamping

WORKSHOPS EN PRESENTATIES
Dit jaar zijn er veel meer workshops en presentaties dan ooit! Dagelijks zijn er 6 a 7 presentaties in het NKC-theater voor camperaars. Hiernaast kan je kookworkshops volgen, zijn er demonstraties op diverse pleinen van de exposanten, inspirerende reisverhalen en ga zo maar door.

HAL(F) 12 PRIJZENFESTIVAL
De Kampeer & Caravan Jaarbeurs kent heel veel enthousiaste exposanten. Zij maken er één groot feest van. Zo zorgen zij voor tientallen, misschien wel honderden prijzen. Deze zijn voor het grote Hal(f) 12 Prijzenfestival. In hal 12 wordt elke dag om 11.30 uur een selectie prijzen verloot onder bezoekers. Dit is een ontzettend gezellig en vooral spannend moment. Want alle winnaars nemen direct hun prijs mee naar huis. ’s Middags om 14.00 uur is de uitreiking van de hoofdprijs: een week op vakantie met een camper.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Kaartverkoop via deze link.
Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang.

Openingstijden
Van woensdag 9 tot en met zondag 13 oktober 2019 van 10.00 tot 17.00 uur

Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

030 – 295 59 11
info@jaarbeurs.nl
www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Bereikbaarheid
Je kunt parkeren op de parkeerterreinen van Jaarbeurs. Wil je overnachten? Regel dan een plek op de NKC Camping. In de Spoordeelwinkel kun je combikaarten (dagretour, inclusief toegang) kopen (m.u.v. campingkaarten).

Like dit artikel
Tweet dit artikel