Elektrische UP4 uitdraaisteunen van AL-KO

AL-KO UP4 uitdraaisteunen

Elektrische UP4 uitdraaisteunen van AL-KO

ZOETERMEER – Wie geen zin heeft om de uitdraaisteunen met de hand in- of uit te draaien, gebruikt over het algemeen een accuboormachine. Maar het kan nog een stuk makkelijker, met bijvoorbeeld de nieuwe UP4 uitdraaisteunen van AL-KO

Deze nieuwe uitdraaisteunen werken namelijk volledig elektrisch en kun je met een afstandsbediening bedienen. Makkelijk, en wel zo comfortabel, met name voor mensen die bijvoorbeeld last van hun rug hebben.

AL-KO UP4 uitdraaisteunenHet gemak dient immers de mens, en zeker op vakantie. De AL-KO UP4 uitdraaisteunen garanderen dankzij de robuuste ‘Big Foot’ uitvoering een goede ondersteuning van de caravan, zonder dat het chassis hiervan door te zwaar aandraaien overmatig wordt belast. Ze zijn geschikt voor caravans met een maximaal gewicht van 2500 kilogram. Mocht de boordaccu leeg zijn, dan kun je ze net als de gebruikelijke uitdraaisteunen ook met de hand omhoog/omlaag draaien.

Uiteraard zijn ze wel wat zwaarder dan de normale uitdraaisteunen, maar het extra gewicht valt reuze mee. Een complete set elektrische uitdraaisteunen weegt slechts 17,7 kilo meer dan de AL-KO Premium uitdraaisteunen met Big Foot. De AL-KO UP4 steunen zijn vanaf maart 2018 verkrijgbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel