Elfoot automatische uitdraaisteunen

Elfoot Automatische uitdraaisteunen

Automatische uitdraaisteunen van Elfoot

ZOETERMEER – Onder de vele noviteiten op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht die onze interesse wekte, waren ook de automatische uitdraaisteunen van Elfoot.

Deze steunen, die op de stand van Emergo Plus te zien waren, zijn niet bedoeld als levelsysteem maar als comfortabele vervanger van de bestaande uitdraaisteunen van een caravan.

De uitdraaisteunen van Elfoot zijn geschikt voor alle caravans, zijn licht van gewicht en bedrijfszeker. In het geval van een lege accu kun je ze altijd nog gewoon met de hand in- of uitdraaien. Net als dat je met een mover meer comfort hebt, bij het aan- en afkoppelen en op de plaats zetten van de caravan, bieden de Elfoot ook net dat beetje meer comfort. Na het waterpas stellen van de caravan kun je de steunen met een druk op de knop van de afstandsbediening uitdraaien, en bij vertrek op dezelfde manier weer indraaien. Uiteraard zijn ze ook ideaal voor mensen met rugklachten of soortgelijke problemen.

Licht en betaalbaar

De Elfoot uitdraaisteunen van EmergoPlus zijn niet alleen aanzienlijk goedkoper, maar met 6 kilo ook aanzienlijk lichter dan de steunen die bij de kostbare, automatische levelsystemen worden gebruikt. Bij het gebruik van de zeer lichte echt onderhoudsvrije lithium EmergoPlus PowerXtreme accu’s  kun je het extra gewicht van de steunen en accu bovendien tot een minimum beperken.

U-Level

Wie een hulpje nodig heeft voor het waterpas stellen, kan ook kijken naar de U-Level van Emergo Plus. Daarmee kun je in één oogopslag zien waar de caravan gesteled moet worden om hem waterpas te krijgen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel