Energie waar je maar wilt met Efoy

Efoy Go! brandstofcel

Energie waar je maar wilt met Efoy

Als je ergens elektriciteit nodig hebt en een verlengsnoer, accu, zonnepaneel en generator behoren om welke reden dan ook niet tot de mogelijkheden, dan is er altijd nog de brandstofcel.

Deze doet stil en betrouwbaar zijn werk en gaat bovendien erg zuinig met de brandstof om. Nagenoeg alle ontwikkelde warmte wordt hergebruikt zodat een brandstofcel een heel hoog rendement heeft.

De techniek is wel vrij complex dus heel goedkoop zijn ze zeker niet. Een van de bekendste producenten van brandstofcellen voor consumententoepassingen, SFC Energy, presenteert haar nieuwe Efoy Go! Power Packs.

De opslagcapaciteit van de nieuwe Efoy Go! Power Packs is liefst 25% hoger dan de voorgaande Efoy modellen. Ze zijn verkrijgbaar met én zonder 230 V/400W omvormer. De nieuwe Efoy Go! Heeft tot drie 12 V-aansluitingen, waarvan één zwaarder belastbaar is en vier USB-aansluitingen. Hierdoor kun je meerdere apparaten tegelijk opladen of van stroom voorzien. Door de compacte afmetingen en een gewicht van minder dan 6 kilo zijn deze brandstofcellen overal te gebruiken. SFC Energy kan de nieuwe Efoy Go! Modellen begin 2019 leveren. De prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

Like dit artikel
Tweet dit artikel