Entry Line tenten van Snow Peak voortaan ook in Ivory verkrijgbaar

Nieuwe Entry Line tenten van Snow Peak

Nieuwe Entry Line tenten van Snow Peak

De al meer dan 60 jaar bestaande Japanse buitensport- en kampeerspecialist Snow Peak introduceert een nieuwe kleur voor de tenten van de Entry Line. Deze zijn voortaan ook in de kleur Ivory verkrijgbaar.

Snow Peak’s Entry Line biedt voor elk soort buitenmensen wel wat wil. De tenten zijn ontworpen voor backpackers, bikepackers en voor mensen die met de auto op kampeervakantie gaan.

Het opzetten van de tenten wijst zich volgens Snow Peak vanzelf. Verder bieden de tenten naar eigen zeggen multifunctionele functies en maximale modulariteit. Elke tent uit de Entry Line is geschikt voor gebruik in 3 seizoenen. De opvallende kleurstelling staat symbool voor Snow Peak’s typisch Japanse design en esthetiek. Hij sluit daardoor ook mooi aan bij de bestaande ivoorkleurige tarps, tenten en accessoires van Snow Peak.

De luifels van veel modellen kunnen ook worden gebruikt om de ruimte tussen meerdere tenten af te dekken en zo een gemeenschappelijke ruimte te creëren. Onderstaand een selectie van een aantal modellen uit de nieuwe serie, die voor een deel al in andere series en andere kleuren werden gemaakt. Helaas zijn nog niet van tenten foto’s in de kleur ‘Ivory’ beschikbaar.

Entry Pack TT

Snow Peak Entry Pack TTDe Entry Pack Tent & Tarp is gemaakt als de ultieme tent voor beginnen de kampeerders. Hij wordt geleverd met een enorm grote luifel en biedt ruimte voor vier personen. De hoofdtent heeft een brede ingang aan de voor- en achterkant en een kleinere zij-ingang. De binnentent wordt met een lus-systeem aan de buitentent bevestigd en kan worden verwijderd om op die manier een extra grote overdekte leefruimte van 150 cm hoogte te creëren.

De tent en luifel wegen ieder 7.9 kg. De tent is 150 cm hoog en heeft een grondvlak van 300 x 530 cm. Het grondvlak van de luifel bedraagt maar liefst 570 x 780 cm.

Amenity Dome L

Snow Peak Amenity Dome LDe Amenity Dome L is een stuk groter. Deze zespersoonstent is ontworpen voor kampeerders die prijs op meer ruimte en luxe stellen. De tent biedt meer dan voldoende ventilatie, handige interne opbergvakken en met kleuren gemarkeerde stokken en stoksleuven voor een eenvoudige opbouw. Hij biedt een ruim slaapgedeelte en een royale, asymmetrische voorruimte. De tent heeft twee voor- en zij-ingangen, plus de mogelijkheid om een extra voorluifel te creëren.

Er is ook een kleine versie voor twee volwassenen en een kind verkrijgbaar alsmede een medium versie voor twee volwassenen en drie kinderen.

De grootste variant van de Amenity Dome weegt 10,5 kg, is 165 cm hoog en heeft een grondmaat van 480 x 300 cm.

Entry 2 Room Elfield

Snow Peak Entry 2 Room ElfieldDe Entry 2 Room Elfield heeft een eenvoudige structuur met slechts vier boogframes en een nokstok waardoor hij extra gemakkelijk op te zetten is. Daardoor is hij ideaal voor beginnende kampeerders. Ook deze tent heeft een binnentent en een grote leefruimte, maar geen luifel.

De Entry 2 Room Elfield heeft een grondvlak van 600 x 380 cm, een hoogte van 210 cm en een gewicht van 15,5 kg.

Like dit artikel
Tweet dit artikel