Erdman Schmidt stopt

kampeerzaken.nlHelaas, de volgende fabrikant ziet zich genoodzaakt de deuren te sluiten. Erdman Schmidt zal begin volgend jaar de activiteiten staken. De markt voor stokstenten loopt helaas zover terug dat er op langere termijn geen continuïteit mogelijk is voor Erdman Schmidt. Daarom heeft Erdman Schmidt vrijwillig besloten te stoppen. De verwachting is dat in maart/april 2008 de laatste modellen uitverkocht zijn en het tentenatelier de deuren zal sluiten.
 
Service en garantie blijven gegarandeerd
Na de sluiting van Erdman Schmidt in Hoogeveen kunnen bij Tatteljee in Amsterdam alle tenten worden aangeboden waarop garantie van toepassing is. Tevens kan men hier terecht voor reparaties, tentaanpassingen, nieuwe daken, accessoires en tentstokken. Ook voor speciale ontwerpen van bijvoorbeeld luifels zijn zij het juiste adres. Erdman Schmidt draait in dat opzicht eigenlijk gewoon door.
Impregneren van tenten
In de zomer van 2008 zal Erdman Scmidt nog volop tenten impregneren. Maak hiervoor een afspraak met Gjalt (mobiel: 0642 135 964). Na dit seizoen wordt ook deze service overgenomen door Tatteljee in Amsterdam.
Uitverkoop
De snelste manier om je showroom leeg te verkopen is door het houden van een uitverkoop. Ook Erdman Schmidt zal dit doen, hierover volgt later bericht.
Het gaat ons danig van het hart, Erdman Schmidt was namelijk één van de eerste buitensportzaken die wij als kind met een bezoekje vereerden. Met weemoed denken wij terug naar die gezellige winkel in de Hilversumse winkelstraat…

Like dit artikel
Tweet dit artikel