Eriba breidt programma caravans uit in 2016

Eriba Touring model 2016

Eriba Touring model 2016

BAD WALDSEE – Of ze nu een zomervakantiue met familie doorbrengen, spontaan met zijn tweetjes een luxe tripje ondernemen of het avontuur opzoeken, kampeerders stellen specieke eisen aan hun caravan.

Eriba wil meer tegemoet komen aan de individuele wensen van kampeerders en introduceert voor modeljaar 2016 daarom 5 nieuwe indelingen plus een speciaal model.

Eriba Nova 620

Na een afwezigheid van 7 jaar neemt Eriba de Nova 620 opnieuw op in het leveringsprogramma. De Nova serie wordt op deze manier met een heuse klassieker uitgebreid. Deze luxueuze tandemas caravan is voorzien enkele bedden en overtuigt door het enorme ruimteaanbod en het moderne, overcomplete interieur. De ruime keuken met een keur aan bergruimte en de grote, comfortabele vijfpersoons zitgroep bieden alle gelegenheid voor gezellige avonden, al of niet met familie of vrienden.

De open garderobekast is ruimtebesparend geïntegreerd in de multimediahoek. De slaapkamer achterin is uitgevoerd met 2 enkele bedden van 200 x 85 cm. De comfortabele badkamer heeft een aparte douchecel.

Eriba Exciting

De gehel Exciting serie worden door Eriba uitgerust met een geheel nieuw meubelconcept waarbij de focus op nog meer slaap- en wooncomfort ligt. Ook hier wordt nu het veelgeprezen raum+ systeem uit de Nova serie toegepast. De keuken uit de instapserie van Eriba is voorzien van dezelfde kook/spoelcombinatieals de Nova en is ook ook uitgerust met grote laden en een te vergroten werkblad.

Alle Exciting modellen worden in modeljaar 2016 voorzien van de bekende AAA remmen en ledverlichting in in- en exterieur. Bovendien introduceert Eriba drie nieuwe series in de Exciting serie, namelijk de 485, 530 en 540.

Actiemodel in Eriba Touring serie

De Eriba Touring combineert compacte afmetingen met een fraaie retrolook. De 3 populairste indelingen, namelijk de Familia 310, Triton 430 en Troll 530 zijn nu ook als actiemodel leverbaar. Ook is er een nieuwe indeling, de Touring 542 met enkele bedden in V-vorm.

Like dit artikel
Tweet dit artikel