Nieuw in Nederland: campers van Eriba

kampeerzaken.nlEriba Hymer Nederland BV zal op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, die wordt gehouden van 16 t/m 22 oktober 2008, campers van het merk Eriba introduceren. Eriba brengt voor het komende modeljaar 2009 meteen maar liefst vier series campers, de Eriba Van (half integraal camper op Ford), Eriba Jet (integraal camper op Fiat), Eriba Compact (buscamper op Fiat) en de Eriba Car Emotion (half integraal camper op Ford).
De meest opvallende zijn wel de Eriba Compact en Eriba Jet, die als eerste getoond zullen worden op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht van 16 t/m 22 oktober 2008.
 
kampeerzaken.nlDe Eriba Compact en Eriba Jet worden exclusief aangeboden inclusief opties en pakketten door twee dealers in Nederland, De Jong Caravan en Campers in Hattem en MobiledrÔme in Roosendaal.
Patrick van der Burgh, directeur van Eriba Hymer Nederland:
“Tot op heden stond Eriba bij ons synoniem voor caravans en Hymer voor campers, en maakten wij hierin een bewuste praktische scheiding. Hymer is al sinds jaren marktleider in Nederland en Europa, met moderne, degelijke en vooruitstrevende modellen. Indien een klant goed vergelijkt komt hij tot de conclusie dat een Hymer niet duurder is dan de vele andere merken. Gezien de verkoopcijfers van andere merken is prijs, kwaliteit en modern design niet voor iedereen even belangrijk. Om de andere kopersgroep te bereiken kozen we voor een, qua uitstraling van het interieur, conservatievere camper. De uitstraling waarin vele andere Franse en Italiaanse merken mee scoren. Dit kon niet met een merk als Hymer. Daarom kozen we logischerwijs voor een sterke merknaam: Eriba.”

Like dit artikel
Tweet dit artikel