Eriba Exciting Limited Edition

Eriba Exciting Limited EditionPAPENDRECHT – Eriba introduceert 2 actiemodellen die in een beperkte oplage worden gebouwd. Kopers van deze modellen kunnen profiteren van een heleboel extra’s tegen een interessant prijsvoordeel.

Voor deze actiemodellen heeft Eriba gekozen voor 2 populaire indelingen uit de Exciting serie, namelijk de 465 en 471. Beide modellen beschikken over een middenkeuken en hebben een rondzit achterin. De 465 heeft voorin een zogenaamd frans bed terwijl de 471 op die plaats over 2 enkele bedden beschikt.

De standaard uitrusting van de Exciting is toch al behoorlijk complete, maar wordt in de “Limited Edition” actiemodellen nog uitgebreid met de volgende zaken: aluminium zijwanden van gladde beplating, witte lichtmetalen velgen, disselafdekking, Truma Therme boiler, rolhordeur, niveau-aanduiding van de verswatertank, een raam in de deur, speciale bekleding “Arona” en “Ambiance” verlichting, een textielpakket en niet te vergeten een groter laadvermogen door de verhoging van de MTM naar 1600 kilogram.

Like dit artikel
Tweet dit artikel