Eriba Feeling en Nova Light vernieuwd

Eriba Feeling Nova Light

Een nieuw interieur voor de Feeling en Nova Light van Eriba

BAD WALDSEE – Naast de ontwikkeling van nieuwe modellen krijgen bij Eriba ook de bestaande modellen alle aandacht die ze verdienen. Op de Caravan Salon in Düsseldorf, die gisteren de deuren sloot, konden we bijvoorbeeld zien dat Hymer de Eriba Feeling en Nova Light serie onder handen heeft genomen.

Van beide series is het interieur ingrijpend vernieuwd. Ook is aan beide series een nieuwe indeling toegevoegd.

In navolging van de Nova S en Nova SL is het logisch dat ook de Eriba Nova Light een verjongingskuur moest ondergaan. Omdat de Feeling bij Hymer in een soortgelijk segment is ingedeeld werd tegelijkertijd vernieuwd.

Van beide series is het meubilair voorzien van een geheel nieuw houtdecor. Ook zijn het werkblad van het keukenblok alsmede de tafelbladen vernieuwd en is er een nieuwe. Bijpassende stoffering uitgekozen.

Verder heeft de Feeling een nieuwe, sfeervolle LED-verlichting gekregen boven de zitgroep voor in de caravan. Er zijn ook wat technische zaken veranderd. Zo hebben de Eriba Feeling 425 en de Nova Light 425 een nieuw chassis gekregen waar de hogere MTM van 1500 kg voor een groter laadvermogen zorgt. De nieuwe lichtmetalen velgen zorgen op hun beurt voor een verfraaing van de buitenzijde

Nieuwe indeling

Zowel de Feeling als de Nova Light hebben er ook een nieuwe indeling bij gekregen. Met de 442 is dit voor beide series ook metene het langste model, met een opbouwlengte van 5,46 m. De extra lengte is door Hymer gebruikt om meer ruimte te realiseren voor het bed, de keuken en zitgroep. De riante enkele bedden achterin de caravan zorgen met hun V-vorm voor een makkelijke in- en uitstap. Onder deze bedden is een zee aan bergruimte, die je via aparte kleppen prima kunt bereiken. De keuken is voorzien van een uitzonderlijk groot werkvlak en de zitgroep biedt meer dan genoeg ruimte aan 4 personen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel