Eriba Nova 590 met extra grote badkamer

Eriba Nova 590 met extra grote badkamer

Eriba Nova 590 met extra grote badkamer

De Nova-serie, die vorig jaar geheel is vernieuwd, is het topmodel van Eriba. Deze serie bestond toen uit 8 modellen. In modeljaar 2021 wordt de serie uitgebreid met een nieuw luxemodel.

De Eriba Nova 590 heeft een dwarsgeplaats queensbed, een verrassend grote badkamer en een enorm ruimtelijk gevoel.

De Nova 590 heeft een totale lengte van 8,08 meter inclusief dissel. Hiermee is de nieuwe caravan de op één na grootste in de Nova-serie. De indeling van de Nova 590 is zo uitgekiend dat de zichtlijn door de caravan heen zo lang en wijd mogelijk is. Hierdoor oogt de toch al forse caravan nog veel ruimer.

Ruime badkamer

Eriba Nova 590 met extra grote badkamerDe badkamer van de nieuwe Eriba Nova 590 strekt zich uit over de gehele breedte van de caravan. Aan de rechterkant is de doucheruimte, in het midden de wastafel en links het toilet. Zeker in deze tijden, waarin kampeerders graag van hun eigen sanitair gebruikmaken, heeft zo’n ruime badkamer een flink voordeel. Eriba heeft er rekening mee gehouden dat de badkamer ook behoorlijk intensief gebruikt wordt. De verswatertank heeft bijvoorbeeld een inhoud van 55 liter.

Queensbed

Een ander hoogtepunt van de Eriba Nova 590 is het queensbed. Dit is dwarsgeplaats, heeft een hoofdbord en is van beide zijden prima toegankelijk. Dit geeft de caravan, mede door de badkamer achterin, bijna het idee van een heuse hotelkamer. Onder de matras is er opbergruimte, die je via een serviceluik ook van buitenaf kunt bereiken. ’s Avonds kan de slaapkamer door een scheidingsrolgordijn worden afgesloten voor optimale privacy.

Keuken

Ook de keuken van de Nova 590 mag er wezen. Het keukenblok heeft ook ruimte voor een koffiezetapparaat. Optioneel is ook een vierpits kookplaat met oven en grillplaat beschikbaar. Een praktische apothekerskast en een 142-liter koelkast zijn ook standaard. Naast de koelkast staat een hoge kast met een wasruimte, waarop de TV-steun is gemonteerd. Voor de keuken bevindt zich een riante rondzit.

Eriba levert de nieuwe Nova 590 in twee uitrustingslijnen “Trend” en “Ambience”.

Like dit artikel
Tweet dit artikel