Eriba Nova Caravan van het Jaar Event bij Martens Caravans

martensBRUMMEN – De Eriba Nova is dit jaar ANWB KCK Caravan van het jaar geworden en dat willen wij graag samen met u vieren. Op 3 en 4 april a.s. openen wij de deuren met het speciale Eriba Nova Weekeinde. Het winnaars – weekeinde is echter niet compleet zonder bijzondere gasten. Wij hebben voor deze gelegenheid de Europese auto van het jaar, de nieuwe Volkswagen Passat met Trailer Assist, voor u klaarstaan. Nergens anders in Nederland kunt u dit weekeind deze unieke combinatie bij elkaar zien en beleven.

kckBeleven

Speciaal voor de show is ook de doorzichtige Eriba Nova overgebracht vanuit het Duitse Bad Waldsee. Bekijken en beleven dus. Er is eigenlijk geen betere manier om te ervaren hoeveel ruimte het Raum+ systeem nu precies oplevert tot je deze caravan met doorzichtige wanden gezien hebt. Natuurlijk hebben wij ook voldoende ‘dichte’ Nova’s om te ervaren hoe de caravan er in de ‘echte’ uitvoeringen uitziet.


Rijden

Trailer Assist is één van de bijzondere opties die op de nieuwe Auto van het jaar te koop zullen zijn. Achteruitrijden met de caravan of zelfs achteruit inparkeren met caravan, het was nog nooit zo eenvoudig. Wij hebben een Volkswagens Passat in luxe uitvoering klaarstaan om de Eriba Nova op een bijzondere manier te beleven. U kunt proefrijden met de Passat en de nieuwe Eriba Nova erachter of u kunt op ons terrein het Trailer Assist systeem onder begeleiding zelf ervaren.

img1

img2

 

 

 

 

Zelf ervaren!

Als u zeker wil zijn van een plek achter het stuur van de Volkswagen Passat, voor een proefrit of een demonstratie van Trailer Assist schrijf dan nu alvast in zodat wij u kunnen inplannen. Vermeld s.v.p uw voorkeur voor vrijdag 3 april of zaterdag 4 april, en uw keuze voor proefrijden of Trailer Assist. U bent na bevestiging zeker van deelname.

Juiste belading

We weten allemaal wel hoe belangrijk de juiste belading de caravan is, maar na het zien van een demonstratie van Theo Gerrits is het helemaal duidelijk! Vrijdagmiddag en zaterdag- middag zal hij u de effecten van wel of niet goed beladen demonstreren. Zeer interessant!!

westfield

Westfield

 Westfield zal haar collectie voor dit seizoen bij ons presenteren. Westfield kampeermeubilair is een absoluut A-merk. Westfield biedt u als klant altijd de volgende zekerheden: 5 jaar garantie, optimaal zitcomfort, verstevigde armleggers en scharniersystemen en de stoelen zijn tot zeer plat inklapbaar. Het assortiment bestaat uit stoelen, tafels, ligbedden, visstoelen en campingkeuken.

 

Nieuwsgierig geworden?

Kijk op onze site www.martenscaravans.nl voor een overzicht van alle activiteiten tijdens het “Eriba Nova Caravan van het Jaar Event” en meld u aan voor proefrijden of Trailerassist.

Graag tot ziens!

Wanneer: vrijdag 3 en zaterdag 4 april

Openingstijden: 10.00 -16.00 uur

 

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel