Eriba Nova Delight staat nu bij de dealers

Eriba Nova Delight caravan

Eriba Nova Delight staat nu bij de dealers

De Nova Delight is een actiemodel van de Nova Light caravan van Eriba. De normale Eriba Nova Light caravan is onder anderen erg gewild vanwege het lage gewicht en het comfortabele woongevoel door de royale stahoogte.

De eerste exemplaren van de Delight, het actiemodel dat met duizenden euro’s prijsvoordeel wordt aangeboden, zijn bij de Nederlandse Eriba-dealers aangekomen.

De naam Delight betekent direct vertaald “genot, genieten of genoegen”. Maar het staat ook voor “verheugd, enthousiasme of blij maken”. Allemaal juiste vertalingen voor deze comfortabele en gunstig geprijsde caravan.

Eriba Nova Delight caravanNet als de normale Eriba Nova, heeft ook de Delight een erg laag gewicht zodat er een riant laadvermogen voorhanden is. Bovendien heeft de caravan gezellige zitgroepen en een hoogstaand woon- en slaapcomfort dat naar eigen zeggen aan de hoogste eisen voldoet.

Enkele hoogtepunten:

  • Geweldige isolatie dankzij de beproefde PUAL-bouwwijze
  • Minder brandstofverbruik dankzij aerodynamische opbouw
  • Zeer compleet uitgerust tegen een zeer scherpe prijs

De Nova Delight wordt aangeboden in twee populaire indelingen; 442 & 465. De 442 heeft enkele bedden en een standaardzit, de 465 heeft een Frans bed en een standaardzit. Het actiemodel kost nog geen 1.000 euro meer dan de normale uitvoering, maar levert de klant een prijsvoordeel van meer dan 3.000 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel