Eriba Touring ‘60 Edition’ jubileummodellen

Eriba Touring ‘60 Edition’

Eriba Touring ‘60 Edition’ jubileummodellen

BAD WALDSEE – Het is dit jaar maar liefst 60 jaar geleden dat Erwin Hymer samen met Erich Bachem de allereerste Troll caravan bouwde. Hymer heeft dus wat te vieren. Eerder dit jaar introduceerde Hymer vanwege dit jubileum al speciale ‘60 Edition’ modellen van de ML-I en ML-T campers, en bij de caravans ook een aantal modellen uit de Exciting en Nova serie.

Toen dat nieuws bij ons binnen kwam, vonden we het al merkwaardig dat er geen jubileumuitvoering van de échte klassieker, de Eriba Touring, kwam. Daar brengt Hymer nu dus verandering in, want er worden nog meer jubileummodellen geïntroduceerd, waaronder ook een paar modellen uit de Touring serie.

Vanaf september kunnen we bij de Eriba dealers namelijk ook de ’60 edition’ modellen van de Touring bewonderen. Deze speciale uitvoering is verkrijgbaar in de volgende indelingen: Familia 310, Triton 430, Troll 530 en Troll 542.

Eriba Touring ‘60 Edition’ Hoewel het natuurlijk rasechte klassiekers zijn, krijgen de jubileummodellen van de Eriba Touring toch een behoorlijk modern uiterlijk door de fraaie kleurencombinatie van ‘Cristal Silver’ en ‘Cararra Wit’, wat nog eens wordt versterkt door de lichtmetalen velgen. De tijdloze inrichting krijgt ok een modernere touch door moderne, frisse kleuren. De meubels zijn voorzien van een licht eiken houtdecor, wat fraai combineert met de naar keuze donkerbruine Janeiro of beige Cusco stoffering.

De Eriba Touring ’60 Edition’ zal ook te zien zijn op de Caravan Salon in Düsseldorf, die eind augustus de deuren opent.

Like dit artikel
Tweet dit artikel