Eriba Feeling caravan nader bekeken

kampeerzaken.nlDe nieuwste telg van Eriba Caravans, de Eriba Feeling, is gebaseerd op het idee om de klassieke en succesvolle hefdak-caravans met hun functionaliteit aan te passen aan de modernste eisen qua comfort.
Deze functioneel uitgevoerde, prijstechnisch interessante en qua design attractief vormgegeven caravans moet vooral sportief ingestelde kampeerders en jonge families aanspreken.
 Voorwaarde voor deze omstelling was een prijs die onder de Touring lag en er moest rekening gehouden worden met het concept van de Eriba-Nova caravans.
En zo ontstaat de Eriba-Feeling met twee modellen (EF 415 / EF 430) als hefdak caravan met winter geschikte PUAL-zijwanden.
Het is de eerste Eriba caravan die leverbaar is in meerdere kleuren. De witte uitvoering heeft oranje stickers, de als optie verkrijgbare zilverkleurige variant heeft rode stickers alsmede chromen strips. Als optie zijn er bovendien op de voor- en achterkant (oranje of rode) Rally-strepen verkrijgbaar.
kampeerzaken.nlDe meubeluitvoering komt overeen met het Living-concept. Met betrekking tot de stoffen kan de cliënt kiezen tussen alle stofvarianten, die voor de series Touring en Feeling aangeboden worden. Bovendien wordt als optie een afgestemde Ambience-verlichting in de dakbergkasten aangeboden.
In de keuken beschikt de EF 415 en de EF 430 caravan over een 60 liter – koelkast. De EF 415 caravan kan eventueel uitgerust worden met een 93 liter koelkast) Beide voertuigen krijgen standaard een 2-pits kooktoestel. Als optie zijn de caravans ook leverbaar met een 3-pits kooktoestel.
De wasruimte van de caravans is met een banktoilet, echter zonder douchebak uitgevoerd.
Meer info over deze nieuwe caravans vindt u op www.eriba.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel