Eriba Living en Eriba Nova caravans nader bekeken

kampeerzaken.nlDe twaalf modellen van de Eriba-Living reeks blijven onveranderd en hebben alle
opbouwvoordelen van de HYMER gepatenteerde PUAL-Technologie. Alle Living-modellen
worden op een BPW-chassis standaard met zijwanden met structuurplaat in de lakcombinatie wit en grijs geproduceerd.
 Nieuw is, dat de blauwe design stickers nu oranje zijn. Tegen meerprijs is ook een uitvoering met glad plaat leverbaar. De achterbumper blijft onveranderd.
De ingangsdeur krijgt binnen funtie- en designelementen. Het hefbare tafelgestel biedt door het wegvallen van een middenstang meer beenvrijheid. Met betrekking tot de stoffen kan de klant kiezen tussen alle stofvarianten, die voor de Living en Nova angeboden worden.
Het keukengedeelte met ronde spoelbak, 3 vlams kooktoestel en nieuwe koelkast met
afgeronde deur is zeer ruim ontworpen , dit is ook het geval met de was/toiletruimtes (de toiletruimtedeur heeft nu een robuuste deurklink!) die met onderkasten van hout en uitzetbare ramen uitgerust zijn.
Nieuw is voor alle schakelaars en stopcontacten een kleiner en eleganter afdekraam, alsmede het feit dat alle kachels met een automatische ontsteking worden uitgerust.
Als optie zijn voor alle indelingen met eenpersoonsbed lattenbodems (met een mogelijkheid tot een tweepersoonsbed, zoals de Nova 470) beschikbaar. Eveneens als meerprijsoptie zijn de aircondtioning 1900 W Dometic en de Fantastic-Vent leverbaar.
In het kader van de Living- serie, die speciaal jonge gezinnen en nieuw geïnteresseerden zal aanspreken, worden o.a. attractieve indelingen met éénpersoonsbedden, met Frans bed of met kinderkamer en stapelbedden aangeboden.
Als speciale uitrusting kan in de zeer gezinsvriendelijke versie met achter-stapelbed ook een derde stapelbed geleverd worden.
Zoals vorig jaar worden ook drie Caravans (Eriba-Living 520,525 en 560) met een totale breedte van 2,50 m aangeboden, dat een zeer royaal ruimtegevoel verschaft.
kampeerzaken.nlEriba Nova
De zeventien modellen van de modellenreeks Eriba-Nova blijven onveranderd.
In de exterieur-look lijkt de "nieuwe" Eriba-Nova op de Eriba-Moving van destijds. Met zijn verschijning toont hij wezenlijk lichter en eleganter. Ook deze serie beschikt over alle voordelen van de gepatenteerde PUAL-Technologie.
Het uit de B- Klasse bekende decor Lugano Birnbaum heeft zichzelf bewezen. In het interieur glimt de serie met groenglas-designelementen voor de meubels en ook met indirecte verlichting in het woon- en slaapgedeelte. De rondzitgroepen worden door gebogen kussenvormen optisch opgewaardeerd. Met betrekking tot de stoffen kan de klant kiezen tussen alle stofvarianten, die voor de modelreeksen Living en Nova worden aangeboden.
Ook de Nova krijgt de nieuwe kleinere afdekramen voor schakelaars en stopcontacten. De wasruimtedeur heeft nu een robuuste deurklink. Alle toiletruimtes zijn analoog aan de serie Living met ramen uitgerust.
legant is ook de nieuwe binnenbekleding van de woonruimtedeur, practisch en royaal ontworpen is het keukengedeelte met ronde spoelbak, 3 vlams kooktoestel en nieuwe koelkast met afgeronde deur. Behalve de modellen 545,555 en 680 die over een hooggeplaatste koelkast (optioneel ook met 150 liter inhoud) beschikken.
Als optie zijn voor alle indelingen met eenpersoonsbed lattenbodems (met een mogelijkheid tot een tweepersoonsbed, zoals de Nova 470) beschikbaar. Eveneens als meerprijsoptie zijn de Dometic 1900 W airconditioning en de Fantastic-Vent leverbaar.
Meer info op www.eriba.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel