Eriba Touring caravan nader bekeken

kampeerzaken.nlBij de 15 modellen van de Eriba Touring caravans zorgt het bewezen AERO-systeem met de legendarische stalen buizen constructie voor een langdurige robuustheid. In modeljaar 2006 hebben alle Touring-GT-modellen als meubeldecor Lugano Birnbaum, dat ook gebruikt wordt bij de Eriba-Nova.
 Bovendien krijgt de Touring GT een optisch nieuw vormgegeven keuken en ook een licht geronde kledingkast- en toiletruimtedeur. De meubels van de toiletruimte, die met een Thetford banktoilet uitgevoerd is, brengen met hun nieuwe houtdecor een warme sfeer. Op het gebied van bekledingsstoffen kan de klant kiezen tussen
alle stofvarianten, die voor de modelreeksen Touring en Feeling aangeboden worden.
Nieuw is ook het vervallen van de ventilatieroosters in de ingangsdeur alsmede een rolhordeur, die zijwaarts rolt.
Nieuwe Troll 554 GT met Frans bed
Het Touring programma wordt aangevuld door de nieuwe Troll 554 GT, die voor de eerste keer in een compacte Touring indeling het onmogelijke realiseert: een Frans bed.
Bij de modellen Triton 430 GT, Troll 530 GT, Troll 550 GT, Troll 552 GT alsmede de Troll 555 GT kan de cliënt zonder meerprijs kiezen tussen een 1,40 m brede zitgroep achter of vast bed achter.
Bij de dwarsbedvariant is in rijrichting links (in tegenstelling tot de variant met zitgroep) geen zijraam aanwezig, omdat hier een bekleed hoofdgedeelte gemaakt is.
De telescopische tafelpoot voor alle achter- en middentafels heeft zich in de Touringreeks inmiddels bewezen. Alle Touring GT modellen hebben een disselafdekking, de beproefde achterlichten, rangeerbeugel achter, inlegbies in kleur alsmede een facelift met nieuw stickerdesign ter plaatse van het dak.
Vanaf het model Familia GT dient de rangeerbeugel als houder voor de bevestiging van een afdekkap (optie) voor het reservewiel.
Hefdakverhoging
Door middel van dubbele scharen is voor alle modellen ook een hefdakverhoging
mogelijk.
Chili uitvoering
In modeljaar 2006 wordt wederom de Chilli-uitvoering aangeboden, uitgesloten hiervan zijn de Puck 120 GT en de Puck 230 GT.

Like dit artikel
Tweet dit artikel