Erica Recreatie Zeist nu ook dealer Caravelair caravans

kampeerzaken.nlErica Recreatie heeft het Franse merk Caravelair in haar verkoop progamma opgenomen. Caravelair is een lichtgewicht caravan in de wat goedkopere prijsklasse, leverbaar vanaf € 8100. De modellen reeks bestaat uit 3 series, te weten de Antaris Luxe, Ambianca style en de geheel nieuwe Venecia. Qua kwaliteit en techniek kan Caravelair zich meten met de grotere merken in de caravanbranche.

 
Op alle modellen ontvangt men 3 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar garantie op vochtinwerking. Caravelair is gespecialiseerd in caravans met kinderkamer die gemakkelijk door een middenklasse auto getrokken kunnen worden. Het dealerschap van Caravelair is voor Erica Recreatie Zeist een welkome aanvulling in het leveringsprogramma en past goed tussen de vouwwagens series en de wat duurdere caravans van Dethleffs en Eriba.
Naast de kinderkamer caravans introduceert Caravelair een lichtgewicht en compacte caravan voor senioren. Deze zeer complete caravan wordt geleverd voor maar € 11.750,- inclusief voortent.
Meer info op www.erica-recreatie.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel