Erica Kampeer Informatiedagen 2010

kampeerzaken.nlAlweer voor de 29e keer organiseert Erica Recreatie in Zeist haar traditionele Kampeer en Informatiedagen, welke worden gehouden in het weekend van vrijdag 19 t/m zondag 21 maart 2010.

 

Erica Recreatie in Zeist is dan weer omgetoverd tot het "kampeerparadijs" van Nederland, waar het allerlaatste nieuws op het gebied van kamperen met zowel tent, vouwwagen als caravan wordt getoond. Dit jaar is er ook een speciaal thema: Duurzaam kamperen.


 

Duurzaam Kamperen

Dit jaar heeft de Kampeer en Informatiedagen bij Erica het thema "Duurzaam Kamperen" meegekregen. Vele ideeën zijn uitgewerkt om in onze kampeervakantie zuinig om te gaan met energie. In het gehele bedrijf hebben alle medewerkers twee ideeën moeten aandragen, hoe wij in onze kampeervakantie zuiniger om kunnen gaan met het gebruik van energie. Vele bruikbare tips zijn binnen gekomen voor in de toekomst, maar zeker ook vele die nu al direct toepasbaar zijn.

 

kampeerzaken.nlEnkele voorbeelden: De huur auto-caravan combinatie, waarbij we niet het hele jaar in een grote zware auto hoeven rijden om de caravan te kunnen trekken, maar een caravan huren met een daar verantwoord bijpassende trekauto, of als u zelf al een caravan heeft alleen de auto.
Maar bijvoorbeeld ook de bestaande caravanverlichting vervangen door LED verlichting en/of het aanschaffen van stapelpannen, retour van een moderne spoiler enz. enz.

 

Erica Recreatie Zeist stimuleert bezoekers ook mee te denken in dit thema. Iedere bezoeker kan een energie besparende kampeertip  aandragen en maakt kans op een gratis fietsenrek. Alle ideeën van Erica medewerkers en alle tips van de bezoekers kunt u op de website van Erica Recreatie nalezen.

 

Kampeersfeer

kampeerzaken.nlHet complete karakter van de Kampeer Informatiedagen wordt bevestigd door de aanwezigheid van zo’n 40 fabrikanten, leveranciers, kampeerbedrijven en toeristische organisaties, die met een eigen (informatie) stand op het festijn aanwezig zijn.

"De Kampeer Informatiedagen zijn ideaal om weer helemaal in de kampeersfeer te komen", zegt Rob van der Schoot, directeur van Erica. "De zon begint aan kracht te winnen, de eerste krokussen steken een kopje boven de grond en lammetjes springen dartelend door de wei. Kortom, de lente staat weer voor de deur. En waar beleef je die beter dan op de camping".

De Kampeer Informatiedagen brengen de bezoekers niet alleen alvast in de juiste stemming, er is ook voordeel te behalen in de vorm van aanbiedingen of aantrekkelijke kortingen. Elke bezoeker doet gratis mee aan het welbekende rad van avontuur, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

 

Meer informatie

De openingstijden van de Kampeer Informatiedagen: vrijdag 19 maart, zaterdag 20 en zondag 21 maart van 10.00 – 17.00 uur.

Plaats: Erica Recreatie B.V., Aalscholverlaan 5, Bedrijvenpark Zeist-West, Zeist.

Like dit artikel
Tweet dit artikel