Erica Kampeer Informatiedagen

kampeerzaken.nlErica Recreatie in Zeist organiseert alweer voor de 30e keer haar traditionele Kampeer Informatiedagen. Dit jaar vinden deze plaats in het weekend van vrijdag 18 t/m zondag 20 maart.

 

Dat weekend is Erica Recreatie weer omgetoverd tot het "kampeerparadijs" van Nederland, waar het laatste nieuws op het gebied van kamperen met zowel tent, vouwwagen als caravan wordt getoond.


 

kampeerzaken.nlU treft in Zeist een groot compleet kampeercentrum met een grote kampeersupermarkt incl. een outdoorshop, een tentenafdeling, een vouwwagenafdeling met vouwwagens en tenttrailers van o.a. Aart Kok, Camp-Let, Combi-Camp en Trigano, een caravanshowroom met merken als Caravelair, Dethleffs, Eriba en Hymer alsmede een buitenterrein met occasions. 

 

Tijdens de Kampeer Informatiedagen staat er een team voor u klaar om u op alle mogelijke manieren te informeren, bovendien zijn er dat weekend ook zo’n 40 fabrikanten, leveranciers, kampeerbedrijven en toeristische organisaties met een eigen (informatie)stand op het festijn aanwezig, waardoor de Kampeer Informatiedagen u weer helemaal in de kampeersfeer laten komen.

 

De voornaamste primeurs:

  • Dethleffs Tourist HD: een nieuwe toercaravan met hefdak
  • E/P Systems: Pootjes uitdraaien en waterpas zetten met een druk op de knop
  • Matrassen op maat: Slapen zoals thuis, kwaliteit op maat
  • Camping Natterer See:Gekozen door de ANWB als mooiste camping van Europa

 

De 30e Kampeer Informatiedagen vinden plaats op vrijdag 18 maart, zaterdag 19 en zondag 20 maart van 10.00 – 17.00 uur bij Erica Recreatie B.V. Zeist, Aalscholverlaan 5, Bedrijvenpark Zeist-West. De toegang en het parkeren zijn gratis.

Like dit artikel
Tweet dit artikel