Erica Recreatie organiseert 28e Kampeer Informatiedagen

kampeerzaken.nlAlweer voor de 28e keer organiseert Erica Recreatie in Zeist haar traditionele Kampeer Informatiedagen, waarmee Erica Recreatie ieder voorjaar het kampeerseizoen inluidt.

 

In het weekend van vrijdag 20 t/m zondag 22 maart 2009 is Erica Recreatie Zeist weer omgetoverd tot het "kampeerparadijs" van Nederland, waar het laatste nieuws op het gebied van kamperen met zowel de tent, vouwwagen als caravan wordt getoond.


 

Kampeercentrum

Erica Recreatie is een kampeercentrum met grote kampeersupermarkt incl. een outdoorshop en tentenafdeling, een vouwwagenafdeling met  vouwwagens van Aart Kok, Camp-Let, Combi-Camp, Gerjak en Trigano, en een caravanshowroom met caravans van Caravelair, Dethleffs en Eriba.

 

Eriba Campers

Nieuw voor Erica Recreatie is het feit dat er campers aan het assortiment zijn toegevoegd, sinds enkele maanden is Erica Recreatie dealer van Eriba Campers. Mede door de groeiende campermarkt is ook het Technocentre in Soesterberg uitgebreid zodat campereigenaren daar terecht kunnen voor al het onderhoud aan hun camper.

 

Kampeer Informatiedagen

Tijdens de Kampeer Informatiedagen zullen zo´n 40 fabrikanten, leveranciers, kampeerbedrijven en toeristische organisaties met een eigen (informatie) stand op het festijn aanwezig zijn.

 

"De Kampeer Informatiedagen zijn ideaal om weer helemaal in de kampeersfeer te komen", zegt Rob van der Schoot, directeur van Erica. "De zon begint aan kracht te winnen, de eerste krokussen steken een kopje boven de grond en lammetjes springen dartelend door de wei. Kortom, de lente staat weer voor de deur. En waar beleef je die beter dan op de camping".

 

De Kampeer Informatiedagen brengen de bezoekers niet alleen alvast in de vakantiestemming, er is voor hen ook voordeel te behalen in de vorm van aanbiedingen of aantrekkelijke kortingen. Elke bezoeker doet gratis mee aan het welbekende rad van avontuur, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

 

Extra activiteiten:

  • Tenten opzet wedstrijd
  • Raad de schade
  • Poffertjes / Snackcorner
  • Ballonnenclown

 

Primeurs:

  • Bugfree: Muggen vallen
  • Novative: Caravan – led verlichting
  • Zibro: Terrasverwarming

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel