Ervaar ultieme vrijheid met een Wearable tent

Wearable tent 1NEW YORK – Mensen die wandelen en kamperen graag combineren lopen nogal eens in een cirkel. In de ochtend vertrekken ze vanaf de camping, om er na een dag stappen weer terug te keren. Zo’n rondje rond de kerk lopen hoeft niet meer met een Wearable tent.

Sjouwen met stokken en haringen is verleden tijd en ook hoef je van tevoren niet meer te bepalen waar je zult overnachten. Mensen die ultieme vrijheid willen ervaren kunnen niet zonder.

Een draagbare tent is niets meer of minder dan een jas die je kunt uitbreiden met een lichtgewicht slaapzak met extra onderdak. Overdag is het een jas met een veelheid aan doeleinden. ’s Avonds is ie in een paar minuten klaar om te gebruiken als slaapplaats. Deze waterdichte, maar toch ademende nylon regenjas bevat een geïntegreerde drie-seizoenen slaapzak. In een verscheidenheid aan gezipte zakjes zit de rest van de ‘tent’ verstopt. Om het gewicht van de jas geen last te laten worden, zitten er ingebouwde elastische bretels in de jas, die het gewicht helpen verdelen.

Bovenstuk

Het bovenstuk van de tent is voorzien van een capuchon en kraag, zodat gebruikers niet met hun hoofd in de kou hoeven te liggen. Als ze op een plek willen overnachten waar regen voorspeld wordt of muggen (of andere insecten) de nachtrust zouden kunnen verstoren, is het mogelijk het hoofd af te schermen. Met twee halfronde panelen worden hoofd, nek en schouders beschermd. Ook aan een klamboe-functie is hier gedacht.

Hebben? Je kunt hem hier verkrijgen.

wearabletent2 wearabletent1 wearabletent3

Like dit artikel
Tweet dit artikel