Etrusco campers nu ook bij Nederlandse dealers te koop

Etrusco campers nu ook bij Nederlandse dealers te koop

Etrusco campers nu ook bij Nederlandse dealers te koop

Etrusco, een van de twee Italiaanse merken van de grote Erwin Hymer Group, is sinds enige tijd ook in Duitsland te koop. Daardoor kwam het merk ook in Nederland steeds vaker in het nieuws.

Daardoor was er ook hier interesse voor de Etrusco campers. Erwin Hymer Nederland maakt nu bekend dat de campers van Etrusco voortaan ook via de Nederlandse dealers worden aangeboden.

Geboren in Toscane

Etrusco produceert zijn campers in Toscane, in een van de modernste fabrieken van Europa, die tot de Erwin Hymer Group behoort. De ontwerpen en kleurstellingen van de campers zijn geïnspireerd op de huidige woon- en meubeltrends en worden gekenmerkt door functionaliteit en intelligent interieurdesign. Etrusco streeft naar een totaalconcept waarbij de reiziger centraal staat.

Met een uitgebreid aanbod van 25 verschillende modellen, waaronder campervans, vans, halfintegraal, integrale en alkoof modellen, belooft Etrusco de ideale combinatie van kwaliteit, design en eerlijke prijzen. Het Italiaanse merk onderscheidt zich door zijn frisse en unieke designstijl.

Christian Striebel, directeur van Etrusco GmbH, licht toe: “Met onze flair voor trends creëren we stijlwerelden met harmonieuze natuurtinten, slimme details en functionaliteit voor een echt vakantiegevoel in onze campers.” Het merk zegt voornamelijk te richten op avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar plezier, afwisseling en bijzondere plekken.

Nieuwe modellen veroveren de markt

Met de focus op nieuwe vans en halfintegraal modellen biedt Etrusco flexibele oplossingen voor uiteenlopende reisbehoeften. De nieuwe Etrusco van-modellen, zoals de V 5.9 DF en V 6.6 SF op Ford-chassis en de V 5.9 DR en V 6.6 SR op Renault-chassis, zijn ontworpen om indruk te maken met hun opvallende uiterlijk en modern-elegante interieurdesign.

De halfintegraal modellen, zoals de Etrusco T 6.9 SF, T 7.3 SF, T 7.3 QCF en T 7.3 SCF, zijn gebaseerd op de Ford Transit en combineren een royale indeling met moderne woonruimte en een ruime badkamer met douche. Alle modellen zijn uitgerust met hoogwaardige soft-close systemen voor bovenkasten en keukenladen, en talrijke USB-oplaadmogelijkheden voor extra comfort en functionaliteit.

Optioneel “Allround Pakket”

Voor de Ford-modellen is er een optioneel “Allround Pakket” beschikbaar, de zogeheten “Complete Selection”, die onder andere 16″ lichtmetalen velgen, kaderramen en een multimediapakket met een entertainmentsysteem en achteruitrijcamera omvat.

Nu bij de officiële dealers

De eerste Etrusco-modellen zijn nu te bewonderen bij de officiële dealers in Nederland. Het merk staat voor betrouwbare campers met een mediterraan, modern design en een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Over Etrusco

Etrusco staat voor betrouwbare campers met een mediterraan, modern design en een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. De stijlvolle interieurs en hoogwaardige materialen maken elke reis met een Etrusco-camper tot een onvergetelijke ervaring. Als onderdeel van de Erwin Hymer Group, één van de toonaangevende fabrikanten van recreatievoertuigen in Europa, profiteert Etrusco van de kennis, ervaring en innovatie van de groep.

Voor meer informatie over Etrusco-campers en het vinden van een dealer bij jou in de buurt, kun je een kijkje op de website www.etrusco.com nemen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel