Etrusco campers nu ook op de Duitse markt

Etrusco campers

Etrusco campers nu ook op de Duitse markt

BAD WALDSEE – Wie wel eens in Frankrijk, Spanje of Italië komt, heeft ze misschien al eens gezien: campers van het merk Etrusco.

Deze campers worden gebouwd in het noorden van Italië, vlak bij Florence. Het zijn campers met een prijsniveau in het instapsegment.

Het merk is eigendom van de Erwin Hymer Group. Vanuit strategisch oogpunt werd het aanvankelijk nog niet overal op de markt gebracht. Maar komend seizoen wordt er een belangrijke stap gezet, dan zullen de campers van Etrusco ook verkrijgbaar zijn in Duitsland, de thuismarkt van de Erwin Hymer Group. Bij voldoende belangstelling zullen ze over een tijdje ongetwijfeld ook in Nederland en België beschikbaar zijn.

Etrusco campers Opvallend voor campers in dit prijssegment is het feit dat het merk niet alleen halfintegraal campers, maar ook integraal campers maakt. De integraal campers hebben een behoorlijk complete en vooral praktische basisuitrusting. Ze worden standaard voorzien van hefbedden en een moderne woon- en slaapruimte alsmede gescheiden bad- en doucheruimtes. Ze zijn 7,40 meter lang en zijn leverbaar in een indeling met queensbed en enkele bedden, die met elkaar verbonden kunnen worden tot één groot bed.

De halfintegralen zijn in nog meer indelingen leverbaar, waardoor Etrusco vanaf deze zomer totaal negen verschillende indelingen aan kan bieden. Onder de halfintegralen is ook een heel compacte uitvoering van slechts 5,90 m lang.

De officiële introductie voor de Duitse markt vindt plaats op de Caravan Salon 2017 in Düsseldorf.

Like dit artikel
Tweet dit artikel