Etrusco CV 640 PB buscamper met een sterke focus op veelzijdigheid en opbergruimte

Etrusco CV 640 PB buscamper

Etrusco CV 640 PB buscamper met een sterke focus op veelzijdigheid en opbergruimte

Het Italiaanse campermerk Etrusco, onderdeel van de gerenommeerde Erwin Hymer Group, is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Etrusco bestaat nog niet zo lang en is daarom in een hoog tempo bezig om zijn leveringsprogramma te completeren.

De nieuwste aanwinst van Etrusco is een nieuwe, relatief ruime buscamper waarbij de focus vooral op de veelzijdige gebruiksmogelijkheden en opbergruimte ligt. Wat dat betreft legt de nieuwe Etrusco CV 640 PB de lat in zijn segment misschien zelfs wel een stuk hoger. Deze 6,36 meter lange buscamper is een waar ruimtewonder, met slimme oplossingen die je laten verbazen over hoeveel bagage je mee kunt nemen.

Opbergruimte in overvloed

Wat de Etrusco CV 640 PB echt onderscheidt, is het innovatieve, modulaire opbergsysteem achterin de camper. Dit systeem, het bed deel van uitmaaakt, bestaat uit verschillende elementen die je naar eigen inzicht kunt indelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grote garage waar je fietsen of andere grote spullen kunt opbergen, of je deelt de ruimte op in kleinere compartimenten voor een optimale organisatie van je uitrusting.

Sandra Marinaro, Product Manager bij Etrusco: “We zijn verheugd om deze nieuwe camperindeling aan onze klanten te kunnen presenteren. Ons team in Italië heeft hard gewerkt om een oplossing te ontwikkelen die voldoet aan de behoeften van moderne reizigers. Met het nieuwe bedontwerp bieden we niet alleen meer flexibiliteit, maar ook een comfortabele slaapmogelijkheid die de kampeerervaring in onze campers naar een nieuw niveau tilt.”

Maar de opbergmogelijkheden houden niet op bij het bed en de garage. Ook in de rest van het interieur vind je een overvloed aan opbergvakken, lades en kasten waar je al je spullen een plekje kunt geven. Kortom, met de Etrusco CV 640 PB hoef je geen concessies te doen aan bagage, ondanks het feit dat je dan kiest voor een buscamper, die vanwege de compacte bouwwijze natuurlijk altijd wat beperkingen heeft.

Slimme indeling voor maximaal comfort

Naast de royale opbergruimte biedt de Etrusco CV 640 PB ook een slimme indeling voor maximaal comfort. Het hefbed boven de zithoek zorgt voor extra slaapruimte, terwijl het tweepersoonsbed achterin voldoende ruimte biedt voor een goede nachtrust. De zithoek kan bovendien worden omgebouwd tot een extra bed, zodat je ook gasten kunt ontvangen.

De keuken is verrassend ruim voor een camperbus van dit formaat. Met een groot werkblad en voldoende opbergruimte kun je hier met gemak heerlijke maaltijden bereiden. De badkamer is voorzien van een draaibaar cassettetoilet, wat zorgt voor meer bewegingsvrijheid en een efficiënt gebruik van de ruimte.

Techniek, specificaties, prijs en beschikbaarheid

De Etrusco CV 640 PB wordt gebouwd op basis van de betrouwbare Fiat Ducato ‘35 Light’ bestelwagen, bekend om zijn goede rijeigenschappen en betrouwbaarheid. De buscamper is uitgerust met een krachtige motor en heeft een lengte van 6,36 meter. Er zijn verschillende motoropties (2,2 liter Multijet met 103 kW (140 pk) of 130 kW (180 pk) met 8-traps automatische versnellingsbak) en uitrustingsniveaus beschikbaar, zodat je de camper kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en wensen.

In Nederland heeft de Etrusco CV 640 PB een vanafprijs van € 78.690 (incl BTW en BPM). Hij is vanaf het begin van de zomer verkrijgbaar via de officiële Etrusco-dealers.

Like dit artikel
Tweet dit artikel