Etrusco neemt ook buscampers in programma op

Etrusco Vanolo buscamper

Etrusco neemt ook buscampers in programma op

Etrusco, het Italiaanse merk van de Erwin Hymer Group dat vooral voor de Zuid-Europese markt is opgezet, groeit gestaag. Er komen nu namelijk ook buscampers van Etrusco.

De nieuwe serie buscampers van Etrusco gaat ‘Vanolo’ heten en biedt naar eigen zeggen alles wat camperaars nodig hebben voor actieve reizen.

De buscampers van Etrusco worden gebouwd op basis van een Fiat Ducato en hebben (uiteraard) compacte buitenafmetingen maar ook een behoorlijk ruim, licht en modern interieur. Dit maakt het verblijven in een Eterusco buscamper een stuk aangenamer. Het optionele hefdak biedt de mogelijkheid voor twee extra slaapplaatsen. De nieuwe Vanolo-serie is verkrijgbaar in vijf verschillende indelingen en biedt voor iedereen het juiste model.

Vanolo CV 600 DB
De Vanolo CV 600 DB beleefde zijn première op de CMT in Stuttgart. Het lichte interieur geeft een goede ruimtelijke indruk. De 599 cm lange camper heeft een min of meer klassieke indeling met een dwarsbed achterin. Het model wordt – ter introductie – in de exclusieve kleur Campovolo aangeboden en heeft een moderne vormgeving waarbij het zwarte radiatorrooster de auto een sportief tintje geeft.

Daarnaast bestaat de Vanolo-serie van Etrusco uit de volgende modellen:

Vanolo CV 540 DB
Dit is een kortere versie, eveneens met een dwarsbed achterin.

CV 600 BB
De CV 600 BB is nagenoeg gelijk aan de bovengenoemde CV 600 DB, maar is voorzien van een extra tweepersoonsbed boven het normale dwarsbed.

CV 600 SB
De Vanolo 600 SB is een van de weinige buscampers die achterin enkele bedden hebben en toch maar 6 meter lang zijn.

CV 640 SB
Ook dit is een welhaast klassieke buscamperindeling. De CV 640 SB heeft enkele bedden achterin maar is iets langer, waardoor hij wat meer ruimte biedt dan de CV 600 SB

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel