Eura Mobil breidt Profila T serie uit

Eura Mobil Profila T 730EB

Nieuwe Eura Mobil Profila T met badkamer achterin

SPRENDLINGEN – Het Duitse campermerk Eura Mobil gaat de Profila T serie uitbreiden met een groter model, welke we komende maand op de CMT in Stuttgart kunnen bewonderen.

De Profila T, waarbij de ‘T’ voor Teilintegriert oftewel halfintegraal staat, wordt uitgebreid met de 7,40 meter lange Profila T 730 EB. In deze nieuwe camper vinden we, zoals de type aanduiding al een beetje doet vermoeden, achterin enkele bedden. Waar de meeste camperfabrikanten deze bedden heel hoog maken om daaronder dan een ruime garage te kunnen realiseren, heeft Eura Mobil  bij de nieuwe Profila T 730 EB juist gekozen voor lage bedden. Achter de bedden is, over de hele breedte van de camper, de natte cel geplaatst. Behalve een toilet en aparte doucheruimte heeft deze ruimte ook een hangkast. Deze kast heeft ook een deur aan de buitenzijde, dat hem prima geschikt maakt voor bijvoorbeeld wintersportspullen.

De bedden zijn zo natuurlijk uitstekend bereikbaar, zonder klimmen en klauteren. Als we tussen de bedden door naar voren lopen dan zien we aan de linkerzijde de hoekkeuken en aan de rechterzijde de XL-koelkast. Iets verder naar voren is de zithoek, met een L-bak en een 360 graden draaibare tafel. Uiteraard zijn de voorstoelen draaibaar om deel uit te kunnen maken van de zithoek.

Like dit artikel
Tweet dit artikel