Eura Mobil Integra Line indeling met langsbanken en queensbed

Eura Mobil Integra Line 720 QF

Eura Mobil Integra Line indeling met langsbanken en queensbed

De Duitse camperproducent Eura Mobil breidt de Integra Line uit met de nieuwe 720 QF. Deze nieuwe integraal camper onderscheidt zich door de mooie ruimtelijke indruk van het interieur.

Die ruimtelijke indruk komt door de ruime lounge-opstelling voor de zitgroep. De twee banken aan weerszijden van de tafel bieden samen met de draaibare voorstoelen maar liefst zes zitplaatsen.

Woongedeelte

De tafel is bovendien draaibaar en opklapbaar om de doorgang gemakkelijker te maken. De langsbanken kunnen allebei worden omgebouwd tot een goedgekeurde zitplaats in de lengterichting, met driepuntsgordel. Achter de zitgroep bevindt zich aan de linkerzijde de hoekkeuken. Deze is met een breedte van 120 cm opvallend ruim. De gewelfde vorm van de keuken geeft niet alleen een fraaie indruk maar sluit ook bijzonder goed aan op de rest van het interieur. Tegenover het keukenblok, naast de entree, bevindt zich de XL-koelkast.

Slaapgedeelte

Eura Mobil Integra Line 720 QF indelingIets meer naar achteren in de Integra Line 720 QF bevindt zich het door een schuifdeur afgescheiden slaapgedeelte. Tegen de voorzijde van de slaapruimte zien we de badkamer, met links de was/toiletruimte en rechts een separate douchecel met regendouche. Tegen de achterwand bevindt zich het riante, 150 centimeter brede queensbed met aan weerszijde een smalle, hoge kleerkast. Onder het bed bevindt zich de garage. De hoogte hiervan kan worden aangepast tot maximaal 115 cm door de hoogte van het queensbed hydraulisch te verstellen.

Uitrusting

De Integra Line behoort tot de topmodellen van Eura Mobil en zijn dan ook bijzonder compleet uitgerust. Zo hebben ze een elektrisch bediende afvoerklep voor de afvalwatertank en een Alde-boiler. Uiteraard heeft de Integra Line 720 QF ook een geïsoleerde dubbele bodem, met daarin onder meer de afvalwatertank. Optioneel kan de 720 QF worden uitgerust met een elektrisch bediend hefbed.

Like dit artikel
Tweet dit artikel